Erdoğan: Dinlemelerin hepsi hukuka uygun

Erdoğan: Dinlemelerin hepsi hukuka uygun

Başbakan Erdoğan, "yargıda telekulak" iddilarına tepki göstererek dinlemelerin hepsi yasal ve kanunlara uygun bir şekilde yapılıyor.

Başbakan Erdoğan, katıldığı özürlüler şurasının ardından yargıda dinleme iddiaları başta olmak üzere gündemdeki konular üzerine gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, dinlemelerle ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, dinlemelerin tamamen hukuka uygun olarak ve mahkeme kararlarıyla yapıldığını belirtti. Yakın zamanda kendisinin illegal olarak hiçbir mahkeme kararı olmadan dinlendiğini hatırlatan Erdoğan, yargıda telekulak iddialarına tepki gösterdi.

İşte konuşmanın satırbaşları:

AK PARTİ HAKKINDA İNCELEME

Böyle bir adımın atılıp atılmadığını bilmiyorum. Bana ulaşan birşey yok. Dinleme olayında yürütmenin attığı adımlar yasalar dışında atılmış adımlar değildir. Mahkemelerin verdiği kararla hareket ediliyor. Yargının temsilcilerinin de yargı kararlarını göz önünde bulundurması gerekir.

ÖYMEN'İN DERSİM SÖZLERİ

Onur Öymen'in Meclis'te Dersim olaylarıyla ilgili sarfettiği sözler ve ardından toparlamak için yaptığı açıklamalar battıkça battığının göstergesidir. CHP zihniyetinin tutarsız yaklaşımlarının en açık ifadesidir.

3.İHBAR MEKTUBU

Bana gelmiş herhangi bir CD ya da mektup söz konusu değildir

YUSUFÇA SEÇİMLERİ

"Yusufça'da aldığımız yüzde 47'lik oy oranı verilecek en güzel cevaptır. CHP, Deniz Baykal ve çevre belediye başkanlarıyla birlikte oraya gitmesine rağmen yüzde 20 oy alarak üçüncü parti oldu" dedi.

 


 

Etiketler :