Erdoğan: Dönemin haşhaşi örgütü oldular

Erdoğan: Dönemin haşhaşi örgütü oldular

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur - Sen'in Yeniden büyük Türkiye sempozyumunda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da Büyük Türkiye Sempozyumu'nda konuşuyor. Erdoğan "Sizi sırtınızdan kimin hançerleyeceğini bilemezsiniz. Karşıdan gelerek, erkekçe geldi beni öldürdü. Arkadan hançerleyerek öldüreni hazmedemiyorum diyor…Mesele bu. Siz dost zannedersiniz, dost bildiğinizin iradesini, idrakını karanlık odaklara pazarladığını bilemezsiniz. Önemli olan uyanık olmak. Açık konuşalım. Öz eleştiri yapıyorum. Bizde bu konuda yanıldık yanıltıldık. Biraz da daha erken netice alabilecekken geç kaldık. Son bir yıldır yaşananları gördünüz" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Gençleri bu dava sancağı asla asla yere düşmeyecek. Bu sancağı taşıyacak yiğitler her zaman olacaktır. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımıza kast ettiler. Bu aziz mücadeleyi, bu sancağı silmek istediler. Sarıkamış'ta, Çanakkale'de, Kurtul Amare'de direndi. Direndi ve o sancağı yere düşürmedi.

YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİ

23 Nisan 1920'deki o büyük ittifak devam ettirelemedi. Dinimize, ezanımıza, dilimize saldırıldı. Bu zor zamanlarda bile hak davasının sancağı yere düşürülmedi.

Yeniden büyük Türkiye Mustafa Kemal'in, Menderes'in, Erbakan'ın, Necip Fazıl'ın, Akif İnan'ın hayaliydi.

Yeni Türkiye için yapılan o mücadele şimdi meyvelerini veriyor. Türkiye ekonomisi yüzde 5 büyüyerek yoluna devam ediyor.

Özgürlükler her alanda yeni Türkiye'nin önünü açmıştır. Devletle millet kucaklaşmıştır. İnançların, değerlerin üzerindeki baskılar tek tek kaldırılmıştır.

"YENİ TÜRKİYE MAZLUMUN YANINDA YER ALMIŞTIR"

Yeni Türkiye misyonuna sahip çıkmış. Türkiye mazlumun yanında olmuştur. Yeni Türkiye Filistin'in, Afganistan'ın, Somali'nin sarsılmaz sancaktarı olmuştur.

Birileri de eski Türkiye'ye geri getirmek için uğraşmıştır. Sanmayın ki bunlar bu işlerinden vazgeçmişlerdir.

Eski Türkiye'yi diriltmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ekonomiye yönelik yapılan darbeler yeni Türkiye'ye yöneliktir.

"HİZMET MASKESİ ADI ALTINDA ESKİ TÜRKİYE'Yİ İSTİYORLAR"

Hizmet maskeleri adı altında yaptıkları işler eski Türkiye'yi diriltme çabasıdır. Eskiden milletten kopuk eski Türkiye'yi istiyorlar bunlar.

Hiçbir zaman menzile ulaştık, misyonumuzu tamamladık demeyeceğiz. Yılgınlığa kapılmayacağız. Bir an bile olsa dava şuurunu kaybetmeyeceğiz.

"İHANETİN NEREDEN GELCEĞİ BELLİ OLMAZ"

"KARŞIDAN GELEREK BENİ ÖLDÜRDÜ"

Dava şuurunu kaybedenler, yoruldum diye sancak bayrağını bırakanlar ülkenin ve milletin yeşeren umutlarına haksızlık ederler . İşte gördünüz. Saldırının, ihanetin nereden geleceğini kestiremezsiniz. Sizi sırtınızdan kimin hançerleyeceğini bilemezsiniz. Karşıdan gelerek bizi erkekçe geldi beni öldürdü.

"SİZ DOST ZANNEDERSİNİZ"

Arkadan hançerleyerek öldüreni hazmedemiyorum diyor…Mesele bu. Siz dost zannedersiniz, dost bildiğinizin iradesini, idrakını karanlık odaklara pazarladığını bilemezsiniz. Önemli olan uyanık olmak. Açık konuşalım. Öz eleştiri yapıyorum. Bizde  bu konuda yanıldık yanıltıldık. Biraz da daha erken netice alabilecekken geç kaldık. Son bir yıldır yaşananları gördünüz.

"SİZ OYUNU FARK ETTİNİZ"

Memur-Sen’e ihaneti görüp karşı durduğu için teşekkür ediyorum. Saldırıyı görüp milli iradeye sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Sızan hainleri gördüğü için teşekkür ediyorum. Hak mücadelesinden taviz vermediğiniz için teşekkür ediyorum. Siz oyunu fark ettiniz.

"DÖNEMİN BAŞBAKANI DEDİLER"

Kumpası fark ettiniz. Zamanında başbakanı idam ettiler. Bugün de senaryoyu yazmışlardı. Tıpatıp uyuyor. Şimdi de elimize geçenlere baktığımızda Seçilmiş başbakana bu defa da dönemin başbakanı diyorlar ama siz buna müsaade etmediniz.

"DÖNEMİN HAŞHAŞİLERİ OLDULAR"

17-25 Aralık’ta bunu yapmak istediler. Maskeleri beraber düşürdüler. 30 Mart’ta bu mücadeleyi beraber verdik. Dönemin başbakanı diye fezleke hazırlayanlar şimdi Dönemin haşhaşileri oldu. Hala beddua seansları düzenliyorlar. Mart’ta da düzenlemişlerdi.

Bu defa yer değiştirdi,  Pensilvanya’da düzenliyorlar. Akla hayale gelemeyecek yakıştırmalar yapıyorlar. Ne yakıştırırsanız yakıştırın,  bilin ki sizin tuzaklarınız üzerinde Allah’ın tuzağı vardır bunu böyle bilin…

"KPSS'DE YAPILANLARI ORTAYA ÇIKARACAĞIZ"

KPSS'de yapılan bütün sahterkarlıkları ortaya çıkaracağız. Esnafın çalınan paralarının hesabını soracağız.

Paralel yapıyı bir maşa olarak kullanan üst akıl yeni maşalar, yeni kuklalar bulacaktır. Uyanık olcağız.

"GAZETECİ SUÇ İŞLEMEZ Mİ?"

Gidip Türkiye'yi şikayet ediyorlar. Bunlar bu kadar ahlaktan yoksun. Gazetecilik yüzünden tutuklamalar var deniyor.

Cezaevlerinde 7 gazeteci tutuklu. Bunların içinde terör örgütü mensubu olanlar var. Polis, bekçi öldüren var.

Son operasyonda içeri alınan gazeteci de legal görünümlü illegal örgütün oluşumuna katkı sağlıyor.

Gazeteci suç işlemez mi? Gazetecinin eli silah da tutar. Başka bir suç da işlerler.

Bunun hukuk içinde değerlendirilmesi yapılır. Uluslararası medyada bunlarla iş birliği içinde olanlar da bunların iftirasını yapıyorlar.

Dünyadaki medya Türkiye'deki kadar serbest değil. Türkiye'deki medya en serbest ülkede bile bunu yapamazlar.

"ABD'DE BUNU YAPAMAZSIN"

Benim şahsımda aileme, bana nefret suçu işleniyor. Küfürler ediliyor. ABD'de böyle yapamazsınız.

İngiltere'de dinleme skandalında 50 gazeteci gözaltına alındı. Sesleri çıkmadı. Almanya'da basılan dergide gazeteciler gözaltına alındı. Kimsenin sesi çıkmadı.

Amerika'da Ferguson olaylarında gazeteciler gözaltına alındı. AA'nın muhabiri yerlerde sürüklendi. Herkes sessiz kaldı.

Gazeteci arkadaşımız Mısır'da gözlatına alındı. O zaman neredeydiniz?

Manşetleriyle ancak kendi itibarlarına zarar verirler. Biz Avrupa'nın günah keçisi değiliz. Biz AB'nin parmak sallayacağı, azarlayacağı bir ülke değiliz.

Eski Türkiye yok. Yeni Türkiye var. O günler geçti. Avrupa kendi ırkçılığına, islamafobiaya çare bulsun.

İşte Almanya: Cami'de gamalı haçla Müslümanlar tehdit ediliyor. Malum hayvanın resmi çiziliyor. Müslümanlar tehdit ediliyor. Biz burada onların ibadethanelerini inşa ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.