Erdoğan İhsanoğlu'nun o videosunu izletti!

Erdoğan İhsanoğlu'nun o videosunu izletti!

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kahramanmaraş mitinginde halka hitap etti

Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor. 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim için Erdoğan, bugün Kahramanmaraş'ta 10 binlere seslendi.

O beyit değil mısra!

Yaptığı hata ve gaflarla sosyal medyada adeta herkesin diline düşen MHP ve CHP'nin ortak çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Erdoğan'ın hedefindeydi. Erdoğan, 'Çıkıp ikide bir babam Mehmet Akif ile kader arkadaşıydı diyor. İstiklal Marşı için Çanakkale Şiir'inden bir bölüm diye konuşuyor.Profesör diyor ki beyit okudum! O beyit değil kıta. Beyit 2 mısradan oluşur, kıta 4 mısradır Bunu öğrenememişsin' ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın izlettiği o video

Erdoğan ayrıca, MHP'yi CHP'ye vagon olmak suçlayarak, 'Bahçe'linin Ülkücü kardeşlerime verecek hesabı yok' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkanlar

Rabbim, İslam coğrafyasında ayrımcılık gören her bir kardeşimize sabır versin. Çarkçı Kemal'ı tanımıştım ama şimdi de çarkçı Ekmel çıktı. Senin her yerin profesör olsa ne yazar? MHP, CHP'nin vagonu oldu. Pensilvanya'nın da oyuncağı oldu. Bahçeli meydanlarda değil, salonlarda konuşuyor. MHP Genel Başkanı yaptıklarını tabanına izah edemez duruma geldi. CHP'yi, Pensilvanya'yı tabanına anlatamıyor. Profesör diyor ki beyit okudum. O beyit değil kıta. Beyit 2 mısradan oluşur, kıta 4 mısradır Bunu öğrenememişsin. Bu ortak aday CHP ve MHP'ye gönül vermiş kardeşlerime yakışıyor mu?

Bu Bahçeli ne diyordu çocukları gönderecekmiş benim evime Andımızı okutacaktı. Sen o çocukları sizin ithal adayınıza gönder de İstikal Marşı'nı okusunlar.

Çarkçı Kemal'i tanımıştım da Çarkçı Ekmel'i de tanıdım. Bu adamın da nasıl yalan söylediği de ortaya çıktı.

Bu Prof bir de. diyor ki ben beyit okudum. Ey Profesör bu kıta kıta. Beyit iki mısradan oluşur. Senin her yerin profesör olsa ne olur?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.