Erdoğan, kayıp muhabirin ailesiyle görüştü

Erdoğan, kayıp muhabirin ailesiyle görüştü

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'in telefonla görüştürdüğünü belirterek, "Başbakanımız ile Yasemin Hanımı görüştürdüm. Başbakanımız kendisine bilgi verdi ve çalışmaları anlattı" d

Vali Veysel Dalmaz, BBP Sivas İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada partililerle bir süre görüşerek sabır dileklerini iletti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Vali Dalmaz, tüm Sivas halkı olarak endişeli bir bekleyiş içerisinde olduklarını ve en kısa zamanda neticeye ulaşılmasını dilediklerini söyledi.

Kazanın ardından helikopterde bulunanların ailelerini ve yakınlarını ziyaret ettiğini belirten Vali Dalmaz, helikopterde bulunan İHA Muhabiri İsmail Güneş'in eşi ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın

telefonla görüştüğünü kaydetti.


Vali Dalmaz, "İHA Muhabiri İsmail Güneş'in evine valilikten bir arkadaşımızı görevlendirdik. Ailenin acil ihtiyaçlarıyla ilgilenmesi için. Daha sonra İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş beni telefonla aradı. Kendisine acısını paylaştığımızı söyledik. Tabi bu arada bir şey yapamamanın, henüz ekiplerin enkaza ulaşamamasının sıkıntısını onlarla da paylaştık. Ancak yapılan faaliyetlerden onların da haberdar olması gerekiyor. Her ne kadar televizyonda olayı takip ediyorlarsa da bize oradakilerin olayı aksetmeleri önemli. Ben de eşimle birlikte gazeteci İsmail Güneş arkadaşımızın evini ziyaret ettim. Başbakanımız ile Yasemin Hanımı görüştürdüm. Başbakanımız kendisine bilgi verdi ve çalışmaları anlattı" dedi.


Bu arada, BBP Sivas İl Başkanlığı'na dün öğle saatlerinden itibaren gelen partililer, Göksun'dan gelecek umutlu haberi bekliyor. Televizyonda haberleri gözyaşları içinde izleyen partililerin sayısı zaman geçtikçe artarken, parti binasının bulunduğu sokakta da yoğun bir partili bekleyişini sürdürüyor. BBP Sivas Belediye Meclis Üyesi adayı Nedim Kankal, tüm partililere sabırlı olmalarını dileyerek dualarını beklediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :