Erdoğan Trabzon'a Stadı Onayladı

Erdoğan Trabzon'a Stadı Onayladı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını bildirdi..

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını bildirdi.

Meclis üyelerine bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi veren Gümrükçüoğlu, toplantıdaki konuşmada, Akyazı Projesi'nin TOKİ tarafından yapılmasını öngören olur yazısının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Akyazı projesiyle ilgili yasal sorunların çözümü noktasında Trabzonlulara söz verdiğini belirten Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

''Başbakanımız Akyazı'ya stat projesinin yapımı için ısrarını sürdürerek projenin hayata geçirilmesini resmen istedi. Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak da bu konudaki ilk adımı atarak TOKİ ile gerekli yazışmaların yapılmasını sağladı. Bu kapsamda TOKİ tarafından hazırlanan olur yazısı, 17 Şubatta Başbakanımız Erdoğan tarafından onaylandı.''

Gümrükçüoğlu, içinde stadyumun yanı sıra sosyal ve sportif tesisler ile konaklama tesisleri ve yeni otogarın yer alacağı Akyazı Projesi dolgu çalışmasının, ilerleyen günlerde TOKİ tarafından ihale edileceğini bildirdi.

Etiketler :