Erdoğan'a hediye veren kızın gözyaşları

Erdoğan'a hediye veren kızın gözyaşları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, seçim mitingi sonrası kendi eliyle yaptığı portreyi hediye eden genç kız, sevinç gözyaşı döktü

Başbakan Erdoğan, Beykoz’dan başlattığı İstanbul’daki seçim gezisini bugünlük tamamladı. Seçim mitinginin son durağı ise Sancaktepe oldu. Sancaktepe’de halka hitap eden Başbakan Erdoğan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Miting sonrası Başbakan ile görüşmek isteyen birçok vatandaş, otobüsün önünde izdiham oluşturdu.

Çevik kuvvet ekipleri ise vatandaşları engellemekte zorlandı. Başbakan’a kimileri derdini anlattı, kimileri ise onunla fotoğraf çektirdi. Başbakan’a bir tablo uzatmak isteyen bir genç kızın bu ricasını, Erdoğan kırmadı. Tabloyu alan Başbakan, genç kızı otobüse çağırdı. Genç kız otobüste Başbakan’ın elini öptü ve kendisine ricasını kırmadığı için teşekkür etti.

Otobüsten inen Derya Bayram isimli genç kız gözyaşlarını tutamadı. Yıllardır Başbakan’a kendi yaptığı portreyi hediye etmek istediğini söyleyen Bayram, kendisine teşekkür ettiğini anlattı. Başbakan Erdoğan, vatandaşların dertlerini dinledikten sonra seçim otobüsü ile miting meydanından ayrıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.