Erdoğan'a parmak hareketi yapan kadın konuştu

Erdoğan'a parmak hareketi yapan kadın konuştu

Başbakan Erdoğan'ın İzmir mitinginde yaptığı hareket ile gündeme gelen Kamuran Bedir, arkadaşına yanına gelmesi için eliyle işaret ettiğini savundu.

Erdoğan, İzmir mitingindeki konuşmasının başlarında, seçim otobüsü ile şehre girerken kendisine "orta parmak" hareketi yapan kadına tepki göstermişti. 

"ARKADAŞIMA YANIMA GELMESİNİ İŞARET ETTİM"

Daha sonra Erdoğan'a el hareketi yaptığı gerekçesiyle bir süre gözaltına alınan Kamuran Bedir, gazetecilere konuşarak otobüs geçerken yakındaki arkadaşına yanına gelmesi için eliyle işaret ettiğini savundu;

"Kafeteryada oturduktan sonra sigara içmek için dışarı çıktım. Bu sırada da biraz ilerimde bulunan arkadaşıma elimle yanıma gelmesini işaret ettim. Miting sonuydu sanırım. Otobüs içerisinde çevreyi selamlayarak yanımızdan başbakanın içeresinde bulunduğu otobüs geçiyordu. Oraya doğru yöneldiğim anda da Emine Erdoğan'ın başbakana bizim tarafı gösterdiğini farkettim. Sonra ne olduğunu bilmediğim için tekrar kafeteryaya girip yerime oturdum. Bir süre sonra iki takım elbiseli kişi içeriye girdi, direkt yanıma gelip beni kolumdan tutarak dışarıya çıkardılar."

 Ancak, o esnada çekilen fotoğraf kadını yalanlıyor. Zira fotoğrafta kadının seçim otobüsüne doğru uzattığı eli ile parmak işareti yaptığı açıkça görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.