Erdoğan'dan Kamer Genç'e: Edepsiz

Erdoğan'dan Kamer Genç'e: Edepsiz

Erdoğan Kamer Genç'in Fatma Şahin'e yaptığını unutmadı: Edepsiz!..

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik sözleriyle ilgili olarak, "Atatürk olmasaydı sen o bakanlık koltuğunda oturamazdın. Cumhuriyet ilan edilmeseydi, Osmanlı Devleti'nde olduğu gibi yönetim olurdu. Bir erkek arkasında 4 kadın olurdu. Ben kendisine bunu tarif etmek istedim" dedi.

Bu sözler Meclis'i karıştırdı. CHP Genç adına özür diledi. Meclis Genel Kurulu Kamer Genç'e kınama cezası verdi. Fatma Şahin ise Genç'e yüz bin TL'lik tazminat davası açtı. 

ERDOĞAN'DAN KAMER GENÇ'E: ''EDEPSİZ''

Bugün Başbakan Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken Kamer Genç'i es geçmedi. Erdoğan, ''Aile Sosyal Politikalar Bakanımıza yapılan edepsiz saldırıyı şiddetle kınıyorum. Benim dilim o şahsa milletvekili ya da adam demeye varmıyor. Bir müsvette tarafından Bakanımıza, bir hanfendiye, bir eşe, bir anneye ağza alınmayacak ifadelerle saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı, bu edepsizliği, bu şenayeti şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum Bu saldırıyı düzenleyen edepsiz yüzü kızaracağı yerde TBMM Başkanı'nı hedef almak suretiyle nasıl bir çukurda olduğunu gösterdi.'' dedi.

 

İşte Erdoğan'ın o sözleri

''CHP'DEN SAMİMİ AÇIKLAMA GELMEDİ''

Hadisenin üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen CHP'den tek bir samimi açıklama gelmedi. Diline doğruluk kelimesini her aldığında CHP Genel Başkanı'na bu edepsizi hatırlatacağız.

''EDEPSİZİ VEKİL YAPANDAN BAŞBAKAN OLMAZ''

Sayın Kılıçdaroğlu'na tek bir hususu hatırlatıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu "Yalancıdan Başbakan olmaz" demiş. Kılıçdaroğlu haklı... Yalancıdan Başbakan olmaz. Onun içindir ki milletim bu ülkede Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmadı yapmayacak. Sadece yalancıdan değil edepsizi milletvekili yapandan da Başbakan olmaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.