Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun telefonu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun telefonu

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduğunu, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, TBMM'den Resmi Konut'a geçmesinin ardından Kılıçdaoğlu ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan'ın, Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıya uğramasından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, olayı şiddetle kınadığını ve bu tür bir hadisenin asla tasvip edilemeyeceğini söylediği ettiği öğrenildi.

Öte yandan Erdoğan, gazetecilerin Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı nasıl değerlendirdiğine ilişkin sorusu üzerine, "Demokratik parlamenter sistem içerisinde bu yollar hiçbir zaman tevessül edilecek durumlar değildir. Bunları tasvip etmek kesinlikle mümkün değildir. Şiddetle biz bu girişimleri kınıyoruz. Tabii gereği neyse bunun da yapılması kesinlikle söz konusudur" dedi.

AK Parti: Saldırıyı kınıyoruz

"Yapılan saldırıyı kınıyoruz. Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesini diliyor; bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.