Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Erdoğan, CHP liderine seslendi kurbanlık ithaliyle ilgili eleştirilere, sert sözlerle yüklendi.

Başbabakan Erdoğan, Denizli'de CHP lideri Kemal Kılılıçdaroğlu'ya yüklendi, kurbanlık ithaliyle ilgili olarak "dünyadan haberi yok" eleştirisini getirdi. Kurbanlıkların bu yıl tamamen yerli üretim olduğuna dikkat çeken Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na da anamuhalefetin "genel müdürü" diye seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tavas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Kendisinin belediyecilikten geldiğini ve CHP zihniyetini en başta İstanbulluların bildiğini söyleyen Erdoğan, İstanbul'da halkın kendilerini desteklediğini söyledi. İstanbul'da Ankara'da olduğu gibi Denizli'de de çok önemli işler yaptıklarını anlatan Erdoğan, 10 yılda kente büyük yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ AÇIKLANIYOR

"Yarın saat 11.00'de Ankara'da yeni demokratikleşme paketini açıklayacak, büyüyen Türkiye'ye yaraşan yeni hak ve özgürlükleri teminat altına alacağız" diyen Erdoğan, şöyle konuştu:
 
"On bir yıldır yaptığımız reformlara yenilerini ekleyecek, Türkiye'yi ağırlıklarından, prangalarından, zincirlerinden kurtaracağız. Bu ilk değil, son da olmayacak. Şartlar, imkanlar geliştikçe, Türkiye büyüdükçe reformlarımızı yapmaya, büyüyen Türkiye'ye yakışan adımları atmaya devam edeceğiz. Paket açıklanınca reformlarımız hayata tek tek geçince göreceksiniz Türkiye güç kazanacak, Türkiye ivme kazanacak, ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek. Ekonomi ve demokrasi sınıf atlayarak yeni bir safhaya geçecek. Barış, huzur içinde, kardeşlik içinde Türkiye daha cesur, daha hızlı, daha emin adımlarla büyüyecek. Şimdiden bu demokratikleşme paketinin de hayırlı olmasını diliyorum."
 
"GENEL MÜDÜRÜN DÜNYADAN HABERİ YOK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trakya'daki konuşmasını da eleştiren Başbakan Erdoğan, şözlerini şöyle sürdürdü:

"Dün çıkmış anamuhalefetin genel müdürü, Trakya'da bir şey söylüyor. Hala diyor 'hayvan ithal ediyorlar'. Dünyadan haberi yok. Biz artık hayvan ithalini bitirdik. Şimdi bakın bu Kurban Bayramı'nda dışarıdan hayvan asla ithal edilmiyor. Bu kurban bayramında kendi yetiştirdiğimiz, kendi ürettiğimiz kurbanları, kurban edeceğiz. Zaten sorsanız 'kurban nedir' diye bundan da anlamaz, onu da bilmez. Onu da söyleyeyim. Onu da bilmez. Şu anda markette diyor etten bahsediyor. Sadece etten niye bahsediyorsun? Etin çeşitleri var. Kıymadan al, kemiklisi, kemiksizi ondan sonra antrikotuna varıncaya kadar kuşbasışına kadar bunların hepsi ayrı sınıftır, fiyatları da ayrıdır bunları da öğren genel müdür. Bunların hepsini bilmen lazım. Bunların ortalama fiyatları var ve asgarisi veyahut en yükseği var, bunları da bilmen lazım. Şunu çok açık net söyleyeyim. Artık hayvancılıkta inşallah hedefimiz dün ithal eden ülkeydik, inşallah yeniden ihraç eden ülke haline geleceğiz. Çalışmamız bu."INTERNETHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.