Erdoğan'dan MHP kasetlerine Baykallı yorum

Erdoğan'dan MHP kasetlerine Baykallı yorum

Başbakan Erdoğan, MHP'deki son kaset depremini değerlendirdi. Bahçeli'yi uyaran Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun gelişini hatırlattı ve bazı noktalara dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan, seçim mitingleri çerçevesinde bugün İzmit'te halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

CHP'de kaset olayı çıktı. Yeni genel başkan geldi. Adına "Yeni CHP" dediler. Siyaset mühendislerinin tasarımı olan CHP'dir.

Şimdi aynısını MHP'ye yapıyorlar. MHP'yi de aynı şekilde tasarlamak istiyorlar.

Bu yöntemi çok çirkin, tehlikeli bulduğumu söylemek istiyorum. Siyaset çirkinliklerden elbette ayıklanmalı, ama bunu sadece ve sadece millet sandıkta yapar.

Komplolarla ilgili bizi suçlayanlar hezeyan içindeler. Özellikle CHP'nin kasetler sayesinde işbaşına gelmiş genelbaşkanının bizi suçlaması kendi münasebetsiz pozisyonunun örtme çabasından başka bir şey değildir.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Bu kaset komplolarından dolayı bizi AK Parti'yi suçlayanlar çok ciddi bir hezeyan içindeler. Özellikle CHP'nin kaset mamulü kasetlerden nemalanmış kasetler sayesinde iş başına gelmiş genel başkanının çıkıp AK Parti'ye iftira atması kendi münasebetsiz pozisyonunu örtme çabasından başka bir şey değildir.

CHP'de kaset mağduru beyefendiyi yeniden milletvekili adayı yapan, kaset mağduru hanımı liste dışı bırakan bizzat Kılıçdaroğlu'dur. CHP'de, eski genel başkanı şantaj için odasında bayan gazeteciyle pazarlık yapan da yine bizzat Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu ortaya saçılan kasetlerden dolayı sağı solu suçlayacak en son kişi de yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.