Erdoğan'dan tepki: Akıllı işi mi bu!

Erdoğan'dan tepki: Akıllı işi mi bu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Sertab Erener ve dünya rekortmeni milli dalgıç Şahika Ercümen'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederek görüştü. Erdoğan, yeni rekor denemesinin 100 metre olacağını öğrendiği milli sporcuya, "Ne yapıyorsun? Akıllı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Sertab Erener ve dünya rekortmeni milli dalgıç Şahika Ercümen 'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederek görüştü. Erdoğan, yeni rekor denemesinin 100 metre olacağını öğrendiği milli sporcuya, "Ne yapıyorsun? Akıllı işi mi bu?" diye espri yaptı.

Dünya Rekortmeni Şahika Ercümen, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Bir saate yakın süren görüşmede Ercümen, dalış videolarını Başbakan Erdoğan'a izletti ve 70 metreye daldığında çıkarttığı plakayı hediye etti. Milli Sporcu'nun yeni rekor denemesinin 100 metre olacağını öğrenen Erdoğan, milli sporcuya "Ne yapıyorsun? Akıllı işi mi bu?" diye espri yaptı.

REKORA DESTEK

Ercümen ve Sertap Erener çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bundan sonra da dünya rekoru denemelerinin devam edeceğini belirten Ercümen, Başbakan'ın verdiği destek sonrası bugünden itibaren çalışmalarına sıkı bir şekilde başlayacağını söyledi. "Ülkemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. O yüzden devletin ve kendilerinin desteğini istedim" diyen Ercümen, "Kendisi de çok olumlu karşıladı. Bundan sonra da rekor denemelerimde destek olacağının sözünü verdi" dedi. 2011 yılında 3 resmi dünya rekoru kırdığını hatırlatan Ercümen, "Bu güzel bir başlangıçtı. Bundan sonra yenileri gelecek. Rekor denemelerinin bütçesini çıkartacağız. Bu organizasyon için gereken desteği ise devletimiz verecek" diye konuştu.

"AMAN; CAN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ"

Başbakan Erdoğan'a rekor dalışı ile ilgili görüntüleri izletme fırsatı bulduğunu belirten Ercümen, "Geçen dünya rekoru öncesi çekilen 3 kare su altı fotoğrafımı verdim. Ve benim için çok özel olan 70 metreye daldığımda dipten çıkarttığım 70 metre plakasını kendisine armağan ettim" dedi. Plaka ve yeni rekor denemesini duyan Erdoğan'ın şaşırdığını ve "Ne yapıyorsun? Bu akıllı işi mi?" diye espri yaptığını anlatan Ercümen, Sertap Erener'in bu sırada, "Başbakanım bu desteğinizle artık 150 metreye kadar iner" dediğini söyleyen Ercümen, Erdoğan'ın bunun üzerine, "Aman; can sağlığı çok önemli. Böyle şeylere girme" diye espri yaptığını söyledi.

HABERTÜRK

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.