Erdoğan'dan Terim'e sürpriz telefon

Erdoğan'dan Terim'e sürpriz telefon

Başbakan Erdoğan tebrik için milli takım soyunma odasını aradı, Arda bombayı patlattı: Başbakanım kusura bakmayın ama sizi bir 16 saat daha uçuracağız

A Milli Futbol Takımımız'ın Andorra ve Romanya galibiyetleriyle, gruptaki şansını arttırması sadece taraftarları değil, futbolcuları da fazlasıyla motive etmiş durumda. Öyle ki Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından umut dolu cümleler kurmaya başlayan milli futbolcularımız, artık umuttan da öte iddialı konuşmaya başladı.

Bunun son örneği ise başkent Bükreş'te 2-0 kazanılan Romanya maçının ardından yaşandı. Takım soyunma odasında sevinirken Teknik Direktör Fatih Terim'in cep telefonundan arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tüm takımı tebrik etti. Bu sırada telefonu isteyen takım kaptanı Arda Turan'ın kurduğu cümle ise takımın 2014 Brezilya'ya gideceğine nasıl inandığının en büyük göstergesiydi.

Telefonu eline alan Arda, Erdoğan'a "Başbakanım, kusura bakmayın. Sizi 16 saat daha uçuracağız" deyince soyunma odasında alkış kıyameti koptu. Çünkü Erdğan, geçen hafta Türkiye'nin Olimpiyat adaylığı için Arjantin'e 16 saatlik bir uçuş gerçekleştirmişti. Dünya Kupası'nın yapılacağı Brezilya'ya da 16 saatte gidiliyor ve Arda'nın bu cümlesi,Türkiye'nin 2014 Brezilya'da yerini alacağına inancını temsil ediyordu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.