Erdoğan'dan YGS'de şifre iddiası açıklaması

Erdoğan'dan YGS'de şifre iddiası açıklaması

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun ettiği küfürden YGS'deki kopya iddialarına kadar gündemi değerlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kopya skandalı hakkında konuştu.

Burada kopya var mı yok mu bana bunu söyleyin. Yapılan il incelemelerle iddiaların asılsız olduğu söyleniyor. Ana muhalefet lideri hemen başladı istifa diye.

Yargısız infaza ne gerek var? Böyle bir adaletsizliğe biz zaten göz yummayız. Ancak iddialar ortaya atıldığında bunu hükümete karşı komplo olarak gördüler.

Yapılan 1 milyon 700 bin gencin hayalleri üzerinden fırsatçılık peşinde koşmaktır.Bir tek kişini haksız çıkarına müsadece etmeyiz dedik. Gereken neyse yerine getireceğiz. Fakat yargısız infaza ne gerek var... Kurumun başındaki insanlar sıradan insanlar değil. Bir medya kampanyasıyla 1,7 milyon gencin hayalini öldürmek 1,7 milyonu katletmektir.

Daha incelemeler bitmeden buradan rant sağlamaya çalışmak çok açık söylüyorum ayıptır. Bunlar AK Parti’yi yermek için her fırsatı değerlendirdiler. Şehitlerimizi bile kullandılar. 8.5 yıldır AK Partiden nasıl kurtuluruz diye her türlü planın içine girdiler. O çocuklar birkaç yıldır bu sınavın stresini yaşıyor. Gece gündüz dershanede zamanını harcıyor. Sen üç tane oy alacaksın diye gençlerin umudunu kırmaya ne hakkın var? Bunun gençlerin kanı üzerinden yaptığı siyasetten ne farkı var?

Gençlerin ellerine Molotof kokteyli veren BDP ne kadar istismarcıysa bunlar da o kadar istismarcıdır. Bu istismar terörden istismarından farksızdır. Bunların niyeti şu AK Parti yıpratılsın da ne olursa olsun.


79 senede 6.100 km yol yapmışlar biz 13.600 km yol yaptık. Ama şımarmayacağız. Çok çalışacağız. Yavru muhalefetin seçim beyannamesinde Ankara-konya hızlı trenini yapacağız diyor. Şaşırdım haberini vermediler mi? Halbu ki test kullanımını bizzat kendim yaptım. Mayıs ayında halka açılıyor. Mesele ne biliyor musunuz? Kılavuzunuzu çok iyi seçeceksiniz.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na Hacı Bektaş'ı -hatırlatarak Alevilik kültürünü hatırlattı. Ben ondan daha çok Hacı Bektaş Veli'yi sevdiğimi düşünüyorum diyen Erdoğan 'Edep aklın dıştan görünüşüdür ben  onların diliyle konuşmam’ dedi.

Dün yine hakaret üstüne hakaret ediyor. Önce Hacı Bektaşı Veli'nin güzel anlaması gerekiyor. Ben gerçi Hacı Bektaşı Veli'yi daha çok severim ve inandıklarına ondan çok inanırım... Burada beline hakim olamayanları gördük. 1 kasetle genel başkan oldu... Elid Dal be harfleri Edep sözcüğünün çıktığı görülür. Edep aklın dıştan görünüşürdür. Onunla aynı seviyeye girmiş MHP genel başkanına da sesleniyorum benim onlara aynı dille cevap vermemem gerekiyor. Bilin ki insanın tenindeki can edebtir . Göz ve kalp nuru edeptir. İnsan bir ulvi alemdir.. Bu kürenin dönmesi edebtir. Şeytanın canını çıkaran edebtir. İnsan edepten yoksun ise o insan değildir. İnsanoğlu ile hayvan arasındaki fark edeptir.. Aç gözlerini bak Allah kelamı olan Kuran edebtir. Akla sordum nedir, Akıl kalp kulağına dedi ki iman edeptir.

Cennet annelerin ayakları altındadır. Biz bırakın küfrü annelere 'Öff' bile demeyiz.


ERDOĞAN ÖSYM   Rotahaber

ROTAHABER

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum