Erdoğan'ı görünce ağladılar

Erdoğan'ı görünce ağladılar

Kars Digor Çocuk Korusu'nu kabul eden Erdoğan, kendisini görünce ağlayan minik öğrencilere ayrı bir ilgi gösterdi. Çocuklar ayrıca Erdoğan'a ''Hey Cennet Vatan Aziz Türkiye'' marşıyla da sürpriz yaptı.

Anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri için TBMM'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oylama işleminin ardından Digor çocuk korosundan Aşık Mahzuni Şerif'in ''Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana'' türküsünü dinledi.

Başbakanla tanışan bazı çocuklar heyecandan göz yaşlarını tutamadı.

Başbakan Erdoğan, Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda oylamasına katıldıktan sonra Meclis'teki makam odasına gitti. Erdoğan, odasına yürürken kuliste önce şarkıcı Metin Şentürk ile karşılaştı. Şentürk ile karşılıklı espri yapan Erdoğan'ın sohbetinde Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da hazır bulundu.

Erdoğan, Şeref Holüne geldiğinde ise hoş bir sürprizle karşılaştı. Kars'tan ''Gönül Köprüsü'' projesi kapsamında Ankara'ya gelen çocuklar Başbakan Erdoğan'dan birlikte fotoğraf çektirmek istedi. Çocukları kırmayan Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile birlikte fotoğraf çektirdi ve çocuklarla bir süre sohbet etti.

Bu arada, Melike Kaya adlı kız çocuğu heyecandan gözyaşlarını tutamadı. Kaya'nın ağladığı gören Erdoğan, çocuğu yanına çağırarak bir süre sohbet etti.

Kars'ın Digor ilçesi çocuk korosu da Başbakan Erdoğan'a ''Hey Cennet Vatan Aziz Türkiye'' marşını okuyarak sürpriz yaptı. Koronun yanına giden Erdoğan, çocuklarla bir süre sohbet ederek hatıra fotoğraf çektirdi. Tansu Melek Kerenciler adlı kız çocuğu da heyecandan ağladı.

Koroda bulunan Güven Özyerdeş de Başbakan Erdoğan'a, Aşık Mahzuni Şerif'in ''Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana'' adlı türküsünü, koro eşliğinde seslendirdi.

Başbakan Erdoğan'ın çocuklarla sohbetinde bakanlar ve bazı milletvekilleri de katıldı.

Etiketler :