Erdoğan'ı hayrete düşüren anket

Erdoğan'ı hayrete düşüren anket

TRT Haber'de dün gece Kozmik Oda programının konuğu olan Pollmark'ın yöneticisi Ertan Aydın, Erdoğan'ın anket sonuçlara verdiği tepkiyi ilk kez açıkladı.

 

Laik yaşamın tehdit altında olduğunu düşünen yüzde 66'ya ilişkin soruya Ertan Aydın, "Başbakan bu rakamları gördüğünde hayret ve şaşkınlıkla karşıladı. Fakat algının buraya kaydığını görüyor ve bu gerçekliği soğukkanlılıkla kabullendi. Bu algıyı değiştirmeye dönük çalışmalar içinde olunacaktır, benim sunumdan edindiğim izlenim bu. Ayrıca hayırcılar kadar evetçiler arasında da yaşam tarzı kaygısı çok güçlü. Evetçiler de kendi yaşam tarzlarınınAK Partitarafından güvence altına alındığını düşünüyor. Bunların oranı da Evetçilerin içinde yüzde 62" yanıtını verdi.

"Başbakan yüzde 42'nin iktidara dönük nefret duygusunu azaltma yönünde bir çalışma içinde olacak. Başbakan bundan çok rahatsız oluyor, şöyle düşünüyor, gecesini gündüzüne katmış yoğun bir şekilde çalışan bir lider var ortada, inanılmaz şeyler yaptığını düşünüyor ülke için, ama bu yapılan işler belli kesimler tarafından yeterince takdir edilmiyor. Bu duygu onu çok rahatsız ediyor. Bunu hak etmediğini düşünüyor. En azından bir takdir duyusu olması gerektiğini, sevmeseler bile "Ülkeye güzel işler yaptı" denmesini istiyor en azından"



 

Etiketler :