Erdoğan'ı Uğur Dündar Parlatmış!

Erdoğan'ı Uğur Dündar Parlatmış!

Uğur Dündar Star Ana Haber’de adeta günah çıkarttı. Kamer Genç’in kendisi için söyledikleri kaşısında mahcup olan Dündar'dan çok ilginç bir savunma geldi.

Uğur Dündar Star Ana Haber’de adeta günah çıkarttı. CHP Kurultayı sırasında Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in kendisi için CHP yandaşı anlamına gelecek sözleri karşısında hayli mahcup kalan Dündar dün akşam kendisini savundu. Dündar tarafsızlığını ispatlamak için çok ilginç bir gerekçeyle gösterdi:

"Zamanında Erdoğan'ı da ben parlattım. O zaman Erdoğan’ı da ben başbakan yaptım."

Uğur Dündar, Star Anahaber
’de Sözcü gazetesi yazarı ve Sonar Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesinden sonrasını değerlendirdi. Hakan Bayrakçı, Kılıçdaroğlu’nun CHP’yi yüzde 25’lik oy oranı ile aldığını ve bunun üzerine kendi tahminlerine göre gelir gelmez en az 3 puan eklediğini belirtti.

Bayrakçı, CHP’nin yeni dönemde Meclis’e giremeyen partiler ile birlikte MHP’den de oy alabileceğini öngördüğünü söyledi. Bayrakçı, Kılıçdaroğlu’nun ön plana çıkarılmasında medyanın payının olduğu iddialarına da katıldığını söyledi.

Uğur Dündar ise CHP Kurultayı sırasında canlı yayına aldığı Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç’in ‘ Kılıçdaroğlu’nun parlatılmasında Uğur Dündar’ın payı var, Keşke benim arkamda da Uğur Bey gibi bir süper star olsa o zaman başbakan olurum ’ şeklindeki sözlerini hatırlattı ve bunun bir espri olduğunu söyledi. Dündar, kendisinin dürüst tarafsız bir yönetim sergilediğini, belirterek “Orada bir başarı varsa o tamamen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi kişisel gayreti ve performansı nedeniyle olmuştur. “ dedi.

Dündar, kendisinin Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi iktidar olmadan önce seçim kampanyası sırasında Baykal ile birlikte ilk ve son kez yaptıkları açık oturumu yönettiğini hatırlattı ve Erdoğan’ın elde ettiği başarı ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

İşte o anlar:
 

Etiketler :