Erdoğan'ın 7 sülalesine küfür etti

Erdoğan'ın 7 sülalesine küfür etti

Ergenekon sanığı Ergün Poyraz yeni kitabı Takunyalı Führer'de Erdoğan ve ailesine yedi ceddine inanılmaz küfürler ve hakaretler ediyor.

SONSAYFA.COM/HÜSEYİN EKİNCİ

 

 

ERDOĞAN'A İNANILMAZ  HAKARETLER

Ergenekon'un tutuklu sanıklarından Ergün Poyraz'ın cezaevinde yazdığı Takunyalı Führer isimli kitabı olay yaratacak.

Önsözden son satıra kadar Başbakan Erdoğan hakkında envai hakaretlerin bulunduğu kitap için bugüne dek görülmemiş bir tazminat davası açılacak.

Erdoğan'ın 7 sülalesine hakaretler yağdırıldığı hatta oğlu ile ilgili akıl almaz ithamların bulunduğu kitapta ayrıca başbakanın Yahudi olduğu öne sürülüyor.

TSK'dan maaş aldığı belgelenen ve kitaplarında kullandığı belgelerin Kara Kuvvetleri Komutanlığı arşivinden aldığı ortaya çıkan Ergün Poyraz Takunyalı Führer kitabında tıpkı AK Partinin kapatılması için açılan davada elde edilen google delilleri gibi belge yerine haberler ve kulaktan duyma sözlerle başbakana yükleniyor.

Kitabın bir çok bölümünde AK Parti ve Tayyip Erdoğan düşmanlığını açıkça dillendiren kişi kurum ve kuruluşların sözleri gerçek ve kanıtlanmış deliller olarak sunuluyor.

ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ KALLEŞ

Poyraz yine kitabın bir çok yerinde Başbakan Erdoğan'ı aşağılayarak ağır ithamlarda bulunuyor.

Oğlu Burak ve eşi Emine Hanım hakkında da iğrenç ve insanlık dışı iddialarda bulunan Poyraz Aziz Nesin üzerinden Tayyip Erdoğan'a da demediğini bırakmıyor.

Kitapta Erdoğan'ın ne ahlaksızlığı, ne şerefsizliği ne haysiyetsizliği ne de kalleşliği kaldı. Yağcılık yapan, rüşvet veren, yalan dolan soygunlar ve komplolarla insanları kandıran, yüzsüz, alçak ve hain birisi olarak lanse edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın anne tarafından yahudi baba tarafından Rum Çocuğu olması da işin cabası.

SKANDAL KİTAPTAN BAZI BÖLÜMLER

Evinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın arşivi çıkan Ergün Poyraz daha önceki kitaplarında kendisine sağlanan destekten yoksun olarak faraziyeler üzerine oturttuğu skandal kitabından bazı bölümler...

 

- Kötü bir takım elbisesi vardı. Ceketinin önü dahi kavuşmazdı. Parasızlıktan arabasının bozuk kapısını bile yaptıramıyor, sürekli açılan kapıyı iple bağlıyordu.

- Cumhurbaşkanı olacağı gecenin sabahında sara krizi geçirdi. Hastanede canıyla cebelleşirken Emine'si 6.5 saat yanına gelmedi, gelemedi ve Cumhurbaşkanı olamadı.

- Tayyip Erdoğan Türk kökenli değildi, Türklük şuuru da taşımıyordu. Eşkiya Bakatalı Teyup'un torunudur. Yani Rumdur.

- Tayyip ileri derecede şizofrendi... Lakabı Paytak Reco'ydu.

- Genelevleri kapatacağım diye oy isteyip aldığı oylarla belediye başkanı oldu sonra başbakan.

- Tayyip başbakan olduktan sonra homoseksüeller onu baştacı yaptı.

- Cemil İpekçi Tayyip'i öptü mü? Tayyip'in ağzı ile burnunun mis gibi olduğunu İpekçi nereden biliyor? Duymamış gibi yapın söylenmeyin, münafıklık yapıp ortalığı karıştırmayın.

-Tayyip'in bakışlarındaki haşinlik içtiği öküz idrarlı sudandır.

- Tayyip'in arkadaşları arasında yeraltı dünyasından isimlerde vardı.

- Başarısız futbolu ile Paytak Reco İETT'den kovuldu.

- Oğlu Burak'ı kast ederek... ( Toplumdan gizlenen ve aileden bir kaç fertte daha bulunan bazı hastalık ve bu hastalığın arızaları vardı)

- ( Kitabın genelinde Başbakan ile Bakan Nimet Çubukcu arasında bir şeyler varmış havası estiriliyor. İşte o cümlelerden sadece biri) Meclis dahil her yerde beraber olan Nimet ile Tayyip, daha önce belirttiğim gibi her konuda çok iyi anlaşıyorlardı.

- Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'un olduğu iddia edilen kasetle ilgili görüşlerin hemen ardından Emine Erdoğan için AK Parti ve Erdoğan düşmanı Çölaşan'ın Gazetesi Sözcü de yer alan bir haberi kitabına taşıyor Ergün Poyraz... Emine Hanım, Kürşat Tüzmen'in evinde kiminle görüştü?

Emine Erdoğan ile ilgili ithamlar sadece bununla sınırlı değil. Elbette Tayyip Erdoğan'a ithaf edilen çok ağır suçlamalar, hakaretler ve küfürlerde.

Ancak kitapta ayrıca Erdoğan'ın silah ve uyuturucu tüccarlarıyla bağlantısı bulunduğu, Ergenekon savcısına rüşvet ve silah hediyesi, Tayyip'in önünü açan cinayetler gibi belgesiz ve desteksiz bölümlerde yer alıyor.

Sonsayfa.com kitapla ilgili haberlere önümüzdeki hafta da devam edecek.

 

Etiketler :