Erdoğan'ın arabası yakılacaktı!

Erdoğan'ın arabası yakılacaktı!

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında hazırlanan 2. iddianamede, insanın kanını donduracak ifadeler!

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında hazırlanan 2. iddianamede, insanın kanını donduracak ifadeler yer alıyor. Tümgeneral Musa Avsever, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Kızılay'da yakmayı bile düşünmüş ve PKK kadar cesur olamadıklarını söylemiş.

Ergenekon Terör Örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın günlükleri Ergenekon iddianamesinde yer aldı. Mustafa Balbay'ın da inkar etmediği günlüklerde şok bilgiler yer alıyor. Tümgeneral Musa Avsever, tuğgeneral rütbesinde iken, Mustafa Balbay ve Fikret Bila'ya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı arabasının arkasına alıp Kızılay'a gitmek istediğini söyleyerek, "Vallahi işe yarayacağını bilsem kendimi Kızılay'da yakarım" demiş.

KARA KUVVETLERİ SOSYAL TESİSLERİNDE İLGİNÇ YEMEK!
Kara Harp Okulu'nda gerçekleşen ‘Uluslararası Yönetim ve Askerlik Sempozyumu' ardından Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ve Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila, üst düzey askeri yetkililerle yemek yemiş.

Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Hulusi Akar'ın, 26 Mayıs 2005 Perşembe günü Kara Kuvvetleri Sosyal Tesisleri'nde verdiği yemeğe; Mustafa Balbay ve Fikret Bila'nın yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) İkmal Bölümü'nden Tuğgeneral (Şimdi Tümgeneral rütbesinde) Musa Avsever, üç tuğgeneral ve bir binbaşı da katılmış.

İŞTE O ŞOK GÖRÜŞME
Ergenekon soruşturması kapsamında hazırlanan 2. iddianamenin 932. sayfasında, Mustafa Balbay, Fikret Bila, Tümgeneral Hulusi Akar, Tümgeneral Musa Avsever, üç tuğgeneral ve bir binbaşının katıldığı Kara Kuvvetleri Sosyal Tesisleri'nde verdiği yemek aynen şöyle yer alıyor:
"GUN5.TXT" isimli metin belgesi içerisinde;

"1 Kasım Pazartesi Kerkük Haberim Manşetten yer aldı... 2 Kasım'da TSK'nın içindeki anketle ilgili çalışma manşet oldu."

"26 Mayıs 2005 Perşembe akşamı Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Sosyal Tesislerinde yemek verdi. Uluslarararası Yönetim ve Askerlik Sempozyumu sebebiyle yemekte hemen yanımda Musa adında Tuğgeneral oturdu. KKK İkmal Bölümündeymiş. Onun yanında 3 Tuğg. bir Binbaşı vardı. Biz Fikret Bila ile oturduk, Musa ve ötekiler barut gibi. Ama nasıl... Yemeği gösteriyor, biz bu devletin yemeğini yiyoruz ama, ne yapıyoruz diyor. Kıbrıs da kızıyor. Biz de fazla bir şey yapmamışız diyor. Hükümetin T.C.'yi AB'ye peşkeş çektiğini söylüyor. Tayyip'i alıp arabanın arkasına diyor.... Kızılay'da diyor vallahi işe yarayacağını bilsem, kendimi Kızalay'da yakarım diyor. Biz PKK kadar cesur değil miyiz diyor. Halkın da kaynadığını ama bir lider bulamadığını söylüyor. Bizi övüyor ve siz diyor, belinizde tabanca olmadan bunu yapıyorsunuz, bizim tabancamız var ne diyor... Şaraptan yudumluyor, sohbetin sonunda, "Siz bizden dolusunuz, gerginsiniz" dedim. "Evet" dediler, "Çok doluyuz. Çok gerginiz, kabımıza sığamıyoruz... Sonunda bütün bunlar sohbet" dediler"

312 GENERAL ARASINDA!
Tümgeneral Musa Avsever ve Kara Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Hulusi Akar, Kars'ın Rus ordusu tarafından işgal edilmesini methetmek için eser yazan aşırı Rus milliyetçisi bestekar Mussogorski'yi öven Aytaç Yalman'ı eleştirdiği için Vakit'e dava açan generaller arasında yer alıyor.

Etiketler :