Erdoğan'ın bayram mesajı

Erdoğan'ın bayram mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin, dostluğunun, toplumsal barışın, barış içinde bir arada yaşama arzusunun, adeta test edildiği, sınava tabi tutulduğu bir süreç yaşandığını belirterek, ''Biliyoruz ki bu topr

Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın, vatandaşları her zamankinden daha çok birbirine yakınlaştırmasını, kardeşliği, dostluğu pekiştirmesini temenni etti.

Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını temenni eden Erdoğan, bayramların, toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile ve eşsiz bir fırsat olduğunu vurguladı.

Başbakan Erdoğan, ''Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar! Zira çocuklarımız, sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakarlığı,başkalarının yüzünü güldürmeyi, bayramlarda öğreniyor, bayramlarda yaşıyor. İşte, bize düşen sorumluluk da çocuklarımıza, örnek bir bayram yaşatmaktır. Bunu başarabilirsek, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır'' değerlendirmesinde bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.