Erdoğan'ın Yakasına Yapışırım!

Erdoğan'ın Yakasına Yapışırım!

AK Parti'li Süleyman Soylu, Erdoğan'ın 3-5 isyancıya teslim olması halinde yakasına yapışacağını söyledi.

Süleyman Soylu, AK Parti'nin İstanbul'da CHP'nin 20 puan önünde olduğunu iddia etti. Soylu "AK Partinin İstanbul'da en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 20'nin üzerinde. Başka bir iddia daha söyleyeyim, bugün yarın seçim yapılsa 29 puan da AK Parti ile CHP arasındaki farktır. Hatta 29,5 puan" dedi.

DARBECİLİK GENETİK

AK Parti'li Süleyman Soylu darbeciliğin genetik olduğunu ve darbelere karışan insanların çocuklarının da aynı çizgiyi sürdürdüğünü iddia etti. Türkiye'deki ünlü televizyoncu, bilim insanları, sanatçıları dikkatle izlediğini söyleyen Soylu konuşmasına şöyle devam etti: "Çok garip bir şey var . Türkiye de darbelere karışmış ailelerin çocukları enteresan bir şekilde genetik olarak bunu devam ettiriyor. Ben size böyle yüz isim söyleyebilirim Türkiye'de. Şu an da hepsi meşhurlar ve hepsinin babası, ailesi, annesi, amcası ya rahmetli Adnan Menderes'e ya Türkiye'nin birliğine bütünlüğüne yönelik hadiseye kendi bedenini koymuş, ruhunu koymuş, vicdanını koymuş insanlara hakaret edenler, küfredenler. Bunlar korunmuşlar. Yıllarca Türkiye'de hep iyi yerler de olmuşlar. Bunlar korunmuşlar bunlar muhafaza edilmişler ve bunlar devletimizin en önemli yerlerinde en kıymetli maaşlarla istihdam edilmişler. Bunlar Türkiye'nin yabancı misyonunda önemli temsil görevlerinde bulunmuşlar. Bunlar genel yayın yönetmenlikleri yapmışlar. Bunlar Türkiye de üniversitelerde rektör olmuşlar. Bunlar üniversitelerde önemli noktalarda öğretim üyesi olmuşlar. Bunlar parlatılmışlar"

BAŞBAKAN'IN YAKASINA YAKIŞIRIM

Süleyman Soylu, Gezi olaylarının yeniden başlayacağı ve "sıcak geçeceği" iddia edilen "Sonbahar senaryoları" için ise şunları söyledi: "Ben hiçbir şey beklemiyorum, beni kaygılandıran hiçbir şey yok. Eğer hükümet benim özgürlük alanımı muhafaza etmez de 3-5 tane isyan planlayanlara ,huzur bozmaya çalışanlara beni mahkum ederse ben de Başbakan'ın , görevli olan herkesin yakasına yapışırım. Herkesin yapışma hakkı vardır. Türkiye'de çocuğunu okula gönderen velinin, üniversiteye gönderen velinin stada evladını gönderip oradan haz almasını sağlayan annenin kafası arkada kalmamalıdır." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.