Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadın

Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren şiddet mağduru kadın, o anı anlattı.

Şiddet gördüğü kocası tarafından üzerine kızgın yağ dökülen Zeliha Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği Kadınlar Günü resepsiyonuna davet edilmişti. Acar'ın, kendisi ile yakından ilgilenen Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne sürmesi, "bir kısım medya"da iğneleyici ve aşağılayıcı imalarla haber yapıldı.

SÖZCÜ'DEN ÇİRKİN İMA: KENDİNDEN GEÇMİŞ BİR ŞEKİLDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilgi ve destek görünce, mutluluktan gözyaşlarına boğulan kadın için "Kendinden geçmiş bir şekilde" ifadesini bile kullanmaktan utanmadılar..

Yaşadığı olaydan sonra kimsenin kendisi ile ilgilenmediğini, çocuklarını esirgeme kurumuna bırakmak zorunda kaldığını ve tedavi sürecinde yalnız olduğunu söyleyen Acar, o anı da şöyle anlatıyor;

Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadın

"HEMEN DOKTORLARINI ÇAĞIRDI"

"Vücudumdaki yanık izlerini cumhurbaşkanına göstermem gerekiyordu. 250 kişinin olduğu yerde nasıl yapacaktım bunu diye düşündüm. Cumhurbaşkanımızın geleceği iki yol vardı benim beklediğim yoldan gelmeyi tercih etti. Artık fırsat elimdeydi, hemen ayağa kalktım. Tokalaşma fırsatı bulmuştum ama söyleyememiştim derdimi. Yine bir fırsat bulmalıydım. Kürsüye geçiş yapmayıp halkın arasına oturunca hemen yanındaki boşluğa oturdum. 'Sayın cumhurbaşkanım ben bir şiddet mağduruyum, kollarımda ciddi yanıklar var. bunun tedavisi için sizden yardım bekliyorum' dedim. O da hemen doktorlarını çağırdı ve beni yönlendirdi.

Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadın

YALNIZ OLMADIĞIMI ANLADIM

Doktor arka tarafta kollarıma baktı, tüm bilgilerimi kaydetti. Tekrar dönüş yaptığımda o kadar kalabalığın içinde vatandaşlarla konuşurken elleriyle tekrar bana dönüp hallettin mi dercesine işaret yaptı. Orada ben bir kez daha yalnız olmadığımı anladım. Unutabilirdi o kadar kalabalıkta ama bana tekrar sorması beni çok mutlu etti."

Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadın

YARIN TEDAVİSİNE BAŞLANACAK

Erdoğan'ın yanından ayrıldıktan 2 saat sonra, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden arandığını ancak çocuklarının okulu ve maddi durumu nedeniyle Antalya'da tedavi görmesi gerektiğini anlattığını belirten Z. A., kısa süre önce Antalya'dan kendilerine ulaştıklarını ve yarın Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine başlanacağını söyledi.

Erdoğan'la tokalaştıktan sonra elini yüzüne süren kadınSözcü'nün, şiddet mağduru kadın için haberde kullandığı ifade; "Kendinden geçmiş bir şekilde"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.