Ergenekon'daki iddiaların yüzde 75'i doğru

Ergenekon'daki iddiaların yüzde 75'i doğru

Ergenekon'da gözaltına alınıp serbest bırakılan Verso Araştırma şirketinin sahibi Erhan Göksel, emekli Tümgeneral Şenel gibi konuştu: "Ergenekon'daki iddiaların yüzde 75'i doğru"

Verso Araştırma şirketinin sahibi Erhan Göksel de Ergenekon'a inandı. Yeni Şafak'ın haberine göre Ergenekon'da gözaltına alınıp sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Verso Araştırma şirketinin sahibi Erhan Göksel, emekli Tümgeneral Erdal Şenel gibi konuştu: Ergenekon'daki iddiaların yüzde 75'i doğru.

Ergenekon'da gözaltına alınıp, sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Verso Araştırma şirketinin sahibi Erhan Göksel, Ergenekon soruşturmasındaki iddiaların büyük bölümünün doğru olduğunu söyledi. ODTÜ Mezunları Derneği'nin düzenlediği 'Ekonomik Kriz ve Küreselleşme' konulu konferansta konuşan Göksel, Ergenekon terör örgütü operasyonundan da bahsetti.

FUTURA VELİ KÜÇÜK'E KESİLECEK

Soruşturmadaki iddiaların büyük bölümünün doğru olduğunu belirten Erhan Göksel, "Ergenekon'daki iddiaların yüzde 75'i doğru. Ancak beyaz çamaşırla renkli ve siyah çamaşırlar aynı anda yıkanıyor. Veli Küçük, İbrahim Şahin gibi bir iki piyon ceza alacak ve bu olay kapatılacak. Bu davanın gerektiği biçimde sonuca ulaşacağını sanmıyorum" iddiasında bulundu. Göksel, aramalarda el konulan bilgisayarları, telefonları ve yayına hazır kitabının geri verilmemesini de eleştirdi.

10. dalgada gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan Genelkurmay eski Adli Müşaviri emekli Tümgeneral Erdal Şenel'in de Ergenekon'un varlığını kabul ettiğini ortaya koyan emniyet ve savcılık ifadeleri basına sızmıştı.

BELGELERİ GÖRÜNCE ÜRPERDİM

Şenel'in ifadesinde "Bana polis nezarethanesinde gösterilen belgeleri gördükten sonra ürperdim. Ergenekon örgütünün varlığına inandım" dediği ortaya çıkmıştı. Emekli Tümgenera Erdal Şenel'in basına yansıyan ifadeleriyle ilgili yazılı bir açıklama yapan avukatı Abdullah Kaya ise "İfadeleri basına ben sızdırmadım. Haberler tam olarak müvekkilimin ifadesini yansıtmıyor" dedi. Kaya, yurtdışında olduğunu dönünce kapsamlı bir açıklama yapacağını belirtti. Bu arada Ergenekon davasının dün yapılan 54. duruşmasında İşçi Partisi Genel Sekreteri tutuklu sanık Nusret Senem'in savunmasını yaptı. 30 yıldır Gladyo ile mücadele ettiğini ileri süren Senem, emekli Albay Levent Göktaş için "Kahraman komutan" dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :