Ergin Kardeşlerden İlginç İddia!

Ergin Kardeşlerden İlginç İddia!

Karagümrük çetesi lideri Nuri Ergin'in kardeşi Vedat Ergin, tutuklu bulunduğu Kandıra Cezaevi'nden mesaj gönderdi ve Fox TV'de yayınlanan bir dizi ile tehdit edildiğini belitti.

Fox TV’de gösterilen “Umut” adlı filmde yer alan mezar taşının üzerinde kendi doğum tarihi olduğunu bunun bir mesaj olarak seçildiğini iddia eden Ergin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında tehdit davası açılmasını istedi.

Avukat Hikmet Çarboğa tarafından Ankara ve İstanbul Cumhuriyet savcılıklarına verilen dilekçede, 27 Kasım 2010’da FOX Tv de yayınlanan “Umut” adlı filmde gösterilen Yılmaz Ergin ismini taşıyan mezar taşındaki doğum tarihi olarak gösterilen “01.07.1973” tarihinin Vedat Ergin’in doğum günü olduğu ve soyadının de benzediğini anlatarak, müvekkiline ölüm mesajı verildiğini öne sürdü.

Çarboğa, ölüm tarihi olarak belirtilen “28.11.2008” tarihinin de müvekkilinin Ergenekon davasının savcısı Zekeriya Öz’e gönderdiği 205 sayfalık dilekçesiyle aynı tarihe denk getirildiğini söyledi.

Ergin’in Başbakan Erdoğan’a gönderdiği bir mektupta da “Başbakanımmm” şeklinde üç “M” harfi kullandığı, bunun da daha sonra “Abimmm” isimli bir filmde kullanıldığını savundu. Başrolünü Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü’nün paylaştığı filmde iki kardeşten birinin hayatını kaybettiği, bunun da bir mesaj olarak algılandığını belirtti. Milliyet


 

Etiketler :