Ergun Babahan'dan Gülen'e ağır hakaret

Ergun Babahan'dan Gülen'e ağır hakaret

Star yazarı Ergun Babahan, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından yazdığı twitte once Fethullah Gülen'e hakaret etti, ardından da peşpeşe taraftarları tahrik eden twit attı.

Star yazarı Ergun Babahan, Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından yazdığı twitte once Fethullah Gülen'e hakaret etti, ardından da peşpeşe taraftarları tahrik eden twit attı.

Bu akşam oynanan derbiyi Galatasaray'ın kazanarak kupayı almasının hemen ardından attığı twitlerle önce polise yuklenen Babahan, hızını alamayarak Fethullah Gülen'e de hakaret etti. "Fenerbahçe stadı artık Tahrir meydanıdır" diyerek seyircileri tahrik eden Babahan, ardından da "Bu kupa Amerika'ya girsin" dedi ve üstü kapalı olarak Gülen'i hedef aldı.

Bunlarla da yetinmeyen Babahan peşpeşe attığı twitlerle polisi hedef haline getirdi .

TODAYS ZAMAN BABAHAN'I KOVDU

Yaşanan bu durumun ardından Todays Zaman, Ergun Babahan'ı kovdu. Babahan'ın işine son verildiğini Todays Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Kenes açıkladı.

Kenes Twitterdan yaptığı açıklamada; "Sevgili arkadaslar Babahan'in TZ'de haftada 2 yazısı yayınlanıyordu... Artık TZ tarihinde kötü bir hatıra olarak kalacağını deklere ediyorum" ifadesine yer verdi.

Babahan'ın bu sözleri twitterda ortalığı karıştırırken, başta gazeteci ve yazarlar olmak üzere çok sayıda taraftar Babahan'a tepki göstererek protesto etti.

İŞTE O PROTESTOLAR

mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu : Ergun Babahandan asagilik bir twit: Bu kupa Amerika'ya girsin.
 
mehmetbaransu ‏ @mehmetbaransu : Cemaat bu saatten sonra Ergun Babahanla kol kola girerse onlara da yaziklar olsun Kendilerine kufreden bazilarini daha once sahiplenmislerdi
 
Abdullah Akadiroğlu ‏ @aakadiroglu : "Bu kupa Amerika'ya girsin" ve "camiasaray gücü Fener taraftarını tahrik etti" diyen @ebabahan tam bir provokatördür..
 
Rasih Yılmaz ‏ @rasihyilmaz : Bu kupa Amerikaya girsin twiti atan şeref yoksunu @ebabahan F.Güleni kastederek ettiği küfürle canımızı yaktı ailemize küfretti
 
Atılgan Bayar ‏ @atilganbayar : Ergun Babahan gazetecilik ehliyetini bu gece kaybetmiştir....
 
Fatih Yıldırım ‏ @mycityistanbul : Hatta stadi tahrir meydani gorenler var, Ergun Babahan gibi, akil tutulmasi yasiyo bunlar.....
 
Latif Çakır ‏ @latifcakir : Ergun Babahan kime hizmet ediyorsun Allah aşkına saracoğlu tahrir dir polis taraftara saldırdı ne demek ?
 
Ugur Baser ‏ @UgurBaser : Ergun Babahan ne çiğ bir herifmis. Ben de onun adam bilirdim. Yazik kendini sıfırladı. Demek gercek yuzu buymus.
 
A.Batur Çolak ‏ @ABaturC : Ergun Babahan da gercek yuzunu gosterdi. Gerci biz zaten biliyorduk da...
 
BUNLAR DA BABAHAN'IN ATTIĞI AĞIR TAHRİK İÇEREN O TWİTLER
 
 
ROTAHABER / ÖZEL 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.