Erhan Keskin İtiraf Etti

Erhan Keskin İtiraf Etti

Ergenekon sanığı Ersöz'ün tedavi gördüğü hastanede çevreye ateş açan Keskin, eylem için talimatı kimden aldığını itiraf etti.

Ergenekon zanlısı Levent Ersöz'ün tedavi gördüğü Hastanede 2 tabanca ile çevreye ateş eden Erhan Keskin, savcılara konuştu.

 

 

 

Keskin savcıya verdiği ifadede, Hastaneye giderek ateş etmesi konusunda kendisini Emekli bir atsubayın yönlendirdiğini ileri sürdü.

 

 

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTEMİŞLER

 

 

 

Keskin savcılık ifadesinde eylemi gündemi değiştirmek için yaptıklarını, amaçlarına da ulaştıklarını söyledi.

 

 

 

TALİMATI ASTSUBAY'DAN ALDIM

 

 

 

Keskin'in ifadesi doğrultusunda ''eylem talimatını kendisine verdiği ileri sürülen Emekli Astsubay Sedat D. gözaltına alındı. Emniyette sorgulanan Emekli Astsubay suçlamaları kabul etmedi.

 

 

 

İstanbul Terörle Mücadele Şubesinde sorgusu süren Sedat D'nin yarın Adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

 

 

İki defa İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Erhan Keskin sonunda savcıya verdiği ifadesinde, "Ben aslında hastaneye Levent Ersöz için gitmiştim. Onun orada yattığını biliyordum. Orada havaya ateş açıp gündemi değiştirmeyi planlıyordum. Bana bu eylem talimatını veren kişi ise emekli Astsubay Sedat D.'dir" dedi.

 

 

 

Bunun üzerine daha önce bilgisine başvuralmak üzere emniyete getirilen Astsubay Sedat D. şüpheli olarak gözaltına alındı. Emekli Astsubay Sedat D. polise verdiği ilk ifadesinde, "Erhan Keskin ile 1995 yılında bir otomobil alışverişinden dolayı tanışıyoruz.

 

 

 

Onu en son 2004 yılında gördüm. O tarihten sonra görmedim. İddialarının inandırıcı bulmuyorum" dedi. Ancak polis, Astsubay Sedat D. ile Erhan Keskin'in ilişkilerini araştırmaya devam ediyor.

 

Etiketler :