Ersun Yanal: Daha farklı olabilirdi

Ersun Yanal: Daha farklı olabilirdi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendiği maçın ardından ''Daha farklı bir skorla galibiyete ulaşabilirdik'' dedi.

Yanal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından aldığı üç puanın sevindirici olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un ne olursa olsun futbol oynamaya çalışan bir takım olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

''Oyuncularımı sergiledikleri iyi futboldan dolayı tebrik ediyorum. Buzun üstündeki maçta iyi oynamaya çalıştılar. Kendi kariyerlerini ortaya koymaya çalıştılar. Daha farklı bir skorla galibiyete ulaşabilirdik. Eskişehirspor her koşulda futbol oynamaya çalışıyor. Oyuncularımın bugün sergilediği futbol gelecek adına bize umut verdi. Gol olabilecek pozisyonları ürettik. Futbolun iyi tarafından vazgeçmeyeceğiz.''

Eskişehirsporlu futbolcular Bülent Ertuğrul ve Pele de İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından aldıkları 3 puanın verdiği mutluluğu dile getirdi.

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılmadı.

Rakip ekibin kalecisi Oğuzhan Bahadır, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün sahanın ve stattaki fiziki ortamın futbol oynamaya müsait olmadığını iddia etti.

Samuel Holmen de Eskişehirspor'u oynadığı futboldan dolayı tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.