Ersun Yanal geldi, yüzü güldü!

Ersun Yanal geldi, yüzü güldü!

Aykut Kocaman ile birlikte geçirdiği 3 sezonun sadece 1'inde beklentileri karşılayan Miroslav Stoch, Ersun Yanal'ın isteğiyle elde tutuldu ve idmanlarda hırsı ve neşesiyle dikkat çekmeye başladı.

Fenerbahçe'nin Slovak kanat oyuncusu Miroslav Stoch, Aykut Kocaman'ın ardından teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal'ın oturmasından sonra sarı lacivertli kulüpte adeta 'ikinci bahar'ını yaşıyor.
 
Aykut Kocaman ile geçirdiği ilk ve üçüncü sezonda fazla forma şansı bulamayan Stoch, özellikle 64 maçın oynandığı ve takımın Avrupa'da yarı final gördüğü sezondan rotasyon futbolcusu olmaktan öteye geçemedi. Sezonu iyi açamayan ve formunu bir türlü bulamayan Stoch, uzun aralıklarla maç oynayamaması ve maç ritminden uzak kalması nedeniyle sezonun ilerleyen bölümlerinde kötü formunu düzeltemedi. Sezonun son bölümüne doğru ise dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'a Stoch'un tekrar forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili sorular sorulduğunda; "Stoch'a ve Krasic'e yeterince şans verdim." dedi.

 

STOCH VERDİ, KUYT ATTI, PUAN GELDİ

Stoch, Aykut Kocaman'ın bu açıklamalarının ardından iyice futboldan ve Fenerbahçe'den soğuduğu gözlendi. Fenerbahçe'nin önemli maçlarının öncesinde Stoch'un sosyal medyaya düşen fotoğrafları, takımın durumundan oldukça kopuk olduğunun bir anlamda ispatı oldu. Bu şekilde biten sezonun ardından Stoch, satış listesine kondu ve kulüp aranmaya başladı.

(Sporx) 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.