Ertuğrul Sağlam, taraftarın huzurunda imza attı

Ertuğrul Sağlam, taraftarın huzurunda imza attı

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor ile olan sözleşmesini 2015'e kadar uzatan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Atatürk Stadyumu'nda binlerce taraftarın katıldığı törenle resmi sözleşmeye imza attı.

Yoğun yağmur yağışına rağmen saha ortasına oluşturulan platformda gerçekleşen imza törenini, tribünleri dolduran 8 bini aşkın Bursaspor taraftarı büyük bir heyecanla izledi.

Sağlam, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile 8 bin civarında taraftarın katılımıyla yağmur altında yeni sözleşmeyi imzaladı. Ertuğrul Sağlam'ın sahaya çıkışında tribünlerde yanan meşaleler renkli görüntülere sahne oldu. İmza töreni öncesinde konuşan Vali Şahabettin Harput, "Bugün Bursamızın adını bir bayrak gibi onurla gururla dalgalandıran Ertuğrul Hocamızı ve kulübümüzün yöneticilerini kutluyorum" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise "Bugün tarihi bir gün, Geçtiğimiz sezon Bursa olarak destan yazdık. Taraftarıyla, kentlisiyle birlikte destan yazdık" diye konuştu.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da genç çalıştırıcıyla hiçbir zaman sorun yaşamadıklarını söyledi. Yazıcı, "O Bursa'yı sevdi, Bursa onu sevdi. Bursa hep birlikte olursa karşımızda kimse olamaz. Bursaspor'un hedefi bundan sonra hep zirve olacak. Takımımıza yeniden anlaşma yapmak için sadece 5 dakika konuştuk. Sözleşmenin ucunu açık bıraktık. Tarihe geçen bir takımın tarihe geçen ismidir Ertuğrul Sağlam. Nice şampiyonluklara..." dedi.

Kendisini 3 yıl daha Yeşil Beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Ertuğrul Sağlam da taraftarın sevgisine layık olmaya çalıştıklarını kaydetti. Kulübe 2009'da geldiğini hatırlatan Sağlam şöyle devam etti: "Geldiğim gün hava yağmurluydu. Bugün yine yağmurlu. 2,5 yıllık süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen Valimize, Belediye Başkanımıza ve Kulüp Başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kuruluna çok teşekkür etmek istiyorum. Teknik kadrodaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu başarıda şehir kenetleşmesi çok büyük rol oynadı. Bundan sonra daha fazla fedakarlık yapmak zorundayız. Birbirimize daha fazla destek olmak zorundayız. İşimiz hiç kolay değil, Allah yardımcımız olsun."

Konuşmaların ardından Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ve futbolcular toplu fotoğraf çektirdi.

Etiketler :