Ertuğrul Sağlam'dan destek çağrısı

Ertuğrul Sağlam'dan destek çağrısı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam taraftarlarının da desteğiyle kendi sahalarında oynayacakları 2 maçı da kayıpsız geçek istediklerini söyledi.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sağlam, "Trabzonspor maçından sonra içeride Kasımpaşa mağlubiyeti ve Beşiktaş maçında kaybedilen 2 puan, bizi hedeflerimizden geride kalmamıza neden oldu. Geçen hafta ortaya konan mücadele, güzel futbol, attığımız 3 gol bizi kendi sahamızda oynayacağımız 2 müsabaka öncesinde umutlandırdı. İki maç üst üste kendi sahamızda oynayacağımız müsabakalarını avantajımızı kullanıp 6 puan alma şansımız var. İlki Mersin İdmanyurdu maçı. Bu haftaki karşılaşmada öncelikle tribünlerin dolu olup coşkulu bir taraftar topluluğu önünde geçen hafta ortaya koyduğumuz mücadeleyi daha üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. Girdiğimiz pozisyonlar vardı kaçırdıklarımızı da artık kaçırdığımız pozisyonları da değerlendirme seviyesine gelip güzel bir karşılaşma oynamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle galip gelip, 2 maç sonucunda ligde güzel bir yere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

"HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"
Mersin İdman Yurdu maçının önemine değinen başarılı teknik adam, "Hem taraftar, hem futbolcular, hem teknik kadro olarak bu işi ne kadar istediğimizi göstermeliyiz. Mersin İdmanyurdu maçı çok önemli. Burada alınacak 3 puan Antalyaspor maçına da etkileyecek. 2 karşılaşma sonucunda nerede olmak istediğimizin kararını hep beraber vereceğiz. Seyircisiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik kadrosuyla elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmamız gerekiyor. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bir bütünlük oluşturup kayıpsız geçmemiz lazım. Mersin maçını kayıpsız atlatacak ortamı oluşturmamız gerekiyor. Hem 3 puanı alıp sıralamada bir kaç basamak çıkıp bir sonraki haftaya daha moralli girme şansını elde etmek için Mersin İdman Yurdu maçını iyi değerlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.