Ertuğrul Sağlam'ın adı stada verilsin

Ertuğrul Sağlam'ın adı stada verilsin

Sağlık-Sen, Ertuğrul Sağlam'ın isminin yeni stada yapılacak verilmesini istedi.

Sağlık-Sen, Bursa'ya şampiyonluk kazandıran Ertuğrul Sağlam'ın isminin stada verilmesini istedi.

Bursapor'un şampiyonluğu şehirde coşkuyla kutlanırken, Sağlık-Sen'den ilginç bir öneri geldi. Sağlık Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, yapılacak yeni stada Ertuğrul Sağlam'ın adının verilmesini önerdi.

Bursaspor'un şampiyon olmasında kent dinamiklerinin mutlaka büyük katkısı olduğunu belirten Bedir, en büyük payın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a ait olduğunu vurguladı. Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'da göreve başlamasının ardından çok şeyin değiştiğini kaydeden Bedir, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bursaspor şampiyon olarak sadece Bursalıları değil dünyanın dört bir tarafındaki insanlarımızı mutluluğa boğmuştur. Bundan dolayı başta Bursaspor yöneticileri olmak üzere teknik heyet ve futbolculara şükranlarımızı sunuyoruz. Biz Sağlık-Sen olarak kentte büyük coşkuya neden olan Bursaspor'un bundan sonra da başarılarını katlayarak sürdürmesini arzuluyoruz."

Bursa'da yapılması düşünülen yeni stadyum konusundaki adımların hızlandırılması gerektiğini ifade eden Bedir, yapılacak yeni stada Ertuğrul Sağlam isminin verilmesini önerdi. Bedir, Sağlam'ın bunu hak ettiğini sözlerine ekledi.

milliyet

Etiketler :