Ertuğrul Sağlam'ın en büyük hedefi

Ertuğrul Sağlam'ın en büyük hedefi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Süper Lig kupasının yanına Türkiye Kupası'nı koymak istiyoruz. Allah tamamına erdirsin" dedi.

 

Eskişehirspor maçından güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, taraftarlarla bu coşku ve mutluluğu paylaştıklarını ifade etti. Sağlam, "Allah tamamına erdirsin. Süper Lig kupasının yanına Türkiye Kupasını koymak istiyoruz. Çok mutlu ve gururluyum. Bir taraftan Süper Final bir taraftan kupada devam ediyoruz. İkisinde de hedef koyduk. İnsan çalışmalarının karşılığını alınca çok mutlu oluyor" diye konuştu.

 

"FİNALE ÇIKINCA KUPAYI ALMAK GEREKİR"

Hedeflerinin sadece finale çıkmak olmadığını vurgulayan Sağlam, "Finale çıkmışken kupayı da almak gerekir. Amacımız kupayı kazanmak" şeklinde konuştu. 

 

Maç öncesi soyunma odasında takımıyla geçen konuşmayı da aktaran Sağlam şunları söyledi:

 

"Biz kupayı almak istiyoruz bu maçı geçmek lazım dedik. Camianın taraftarların 26 yıllık özlemi var. Bunu dindirmek gerekir. Gereğini yapmak lazım dedik onlar da yaptılar."

 

"AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK"

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Koç, "Bir bütün olduğumuzda aşamayacağımız engel yok" dedi.

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, DHA'nın sorularını yanıtladı. Şampuyonluk yılını şimdi de Türkiye Kupası'nda yaşadıklarını ifade eden Koç, "Birlik ve beraberliğin olduğu yerde, şehir kenetlendiği zaman başarı da beraberinde geliyor. Şehrin desteğiyle Bursaspor bütün olduğu zaman aşamayacağı hiçbir engel yok. Seyircilerimizin Bursa'ya sevinç ve gururla dönmesi bizi çok mutlu etti. Finalde rakibimiz kim olursa olsun Türkiye Kupası'nı kendi müzemize götürmek istiyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak: DHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.