Eşcinsellerden İtalyan hinliği

Eşcinsellerden İtalyan hinliği

Selma Aliye Kavaf’ı protesto eden eşcinsellerin, otele girebilmek için yazdıkları senaryo:

ANKARA'da İtalyan Kültür Merkezi’nin düzenlediği konferansta Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf’ı protesto eden eşcinsellerin, otele girebilmek için önceden ezberledikleri İtalyanca cümleleri kullandıkları ortaya çıktı.

Bakan’ı homoseksüellere yönelik sözlerinden ötürü protesto etmeyi kafaya koyan Pembe Hayat Derneği üyelerinin konferansa İtalyan Kültür Merkezi’nin davetlisi gibi göstererek girdikleri belirlendi.

Kapıda görevlilere davetiye göstermek yerine İtalyanca konuşan eşcinsellerin bu şekilde içeri girmeyi başardıkları öğrenildi. Daha sonra eylem yapan grubu fark eden otel görevlilerinin yaptıkları yanlışın önüne geçmek için polise gerek kalmadan kendilerinin bizzat olaya müdahale ettikleri ve göstericileri salondan garsonlarında yardımıyla uzaklaştırdıkları kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Rixos Otel’de düzenlenen "Fırsat eşitliği ve Cinsellik" konulu konferansa Bakan Kavaf, İtalyan meslektaşı Maria Rosaria Carfagna ile birlikte katılmış ve eşcinsellerin protestosuna maruz kalmıştı…

HaBertaraf.com

Etiketler :