Esenler Belediyesi'nden örnek kampanya

Esenler Belediyesi'nden örnek kampanya

Esenler’de kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine hikâye kitabı ulaştırmak amacıyla “Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı.

Esenler Belediyesi ve Atv işbirliği ile yürütülen kampanya ilçe sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Esenler Belediyesi özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarda kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak, ihtiyaç sahiplerine hikâye kitabı ulaştırmak ve paylaşım duygularını artırmak amacıylaKitap Toplama Kampanyası” başlattı.

Atv’nin de işbirliğiyle yürütülen kampanya kapsamında; toplanan tüm kitaplar başta Esenler olmak üzere Türkiye genelinde ihtiyaç duyulan çeşitli noktalarda dağıtılacak. Esenler’deki okullardan gelen talep üzerine başlatılan kampanya ile okunmuş kitaplar da dâhil olmak üzere her türlü hikâye kitabını kabul edilebilecek.

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol’da Evlen Benimle adlı programda yapılmaya başlayan kampanyanın duyurularıyla beraber kitap bağışında bulunmak isteyenler; Esenler Belediyesi, Atv, Fevzi Çakmak ve Tuna Mahallesi Kütüphaneleri, Dijital Kütüphane, ESAYDAM Kadın Yaşam Merkezi, Havaalanı, Çiftehavuzlar ve Tuna Mahallelerinde bulunan ESGEV’ler ve ESTİM İletişim Merkezleri’ne gidebilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :