"Eşimi rüyada öldürmüş olabilirim"

"Eşimi rüyada öldürmüş olabilirim"

İstanbul'da 46 günlük eşini rüyadayken elleriyle öldürmüş olabileceğini söyleyen Cemal Delibaş, cezaevine konuldu

Pendik ilçesi Şeyhli Mahallesi’nde evde oturan 23 yaşındaki 46 günlük evli Öznur Delibaş, 9 Ocak'ta yatağında ölü bulundu.

Olay yerindeki ilk incelemelerde vücudunda herhangi bir darp ve yara izi görülemeyen Delibaş'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Delibaş'ın cesedi, burada otopsi işlemi uygulandıktan sonra eşi Cemal Delibaş (24) tarafından alınarak memleketi olan Van'da defnedildi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli bularak izledikleri Cemal Delibaş'ı, Adli Tıp Kurumu’ndan genç kadının elle boğularak öldürüldüğüne dair rapor verilmesi üzerine gözaltına aldı.

OTOPSİYİ GÖRÜNCE İTİRAF ETTİ
İlk sorgulamalarında cinayeti kabul etmeyen Delibaş, otopsi raporunun gösterilmesi üzerine suçunu itiraf etti.

RÜYA GÖRÜRKEN
Cemal Delibaş'ın ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

''Aynı zamanda amcamın kızı olan Öznur'a çocukluğumdan beri ilgi duyuyordum. 2006 yılında ailesinden istedim. Yaşı küçük diye vermediler. Geçen yıl Mayıs ayında memleketimiz Van
Erciş'te nişanlandık. Deprem olunca düğünü bir süre ertelemiştik. 24 Kasım 2011 tarihinde düğün yaptık ve İstanbul'a geldik. İnşaat işinde çalışıyorum. Eşimle herhangi bir sorunum yok.

Olay gecesi bir süre sohbet ettikten sonra birlikte uyuduk. Bir elimle eşimin boğazını sıkmış ve diğer elimle de elini tutmuş halde uyandım. Elimi çekerken eşimin sertleştiğini fark ettim. Bir süre sonra öldüğünü anladım. Rüya gördüğüm sırada öldürmüş olabilirim. Ağabeyimi aradım o gelip ilgilendi.”

‘HANIMI ÖLDÜRDÜM’
İfadesine başvurulan Cemal Delibaş'ın ağabeyi Kemal Delibaş'ın ise, ''Ben eve gittiğimde kardeşim şoka girmişti. 'Hanımı öldürdüm. Ben öldürdüm' deyip duruyordu'' şeklinde beyanda bulunduğu belirtildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan Cemal Delibaş, sevk edildiği
Pendik Adliyesi’nde tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.