Eşinden kayınbiraderini öldürerek intikam aldı

Eşinden kayınbiraderini öldürerek intikam aldı

Sivas'ta eşinin boşanmak istediği şahıs, intikam almak için 13 yaşındaki kayınbiraderini kaçırıp derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü.

10 gün önce cezaevinden tahliye olan M. A. G. (24) 28 Mart'ta Sivas'ta ilköğretim 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki kayınbiraderi A. K.'yi okula gelerek kaçırdı. 2 gün boyunca A. K.'yi Gümüşdere beldesinde bir ağılda saklayan M. A. G. kayınbiraderini derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü. Kaçırılma olayının ardından Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler operasyon başlattı. 

Operasyon sonucunda A. K.'nin dere kenarında başı taşla ezilmiş halde cesedini buldu. Cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen eniştesi M. A. G. de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ve özel harekat ekipleri olayın gerçekleştiği alanda geniş güvenlik önlemleri aldı. 13 yaşındaki A. K.'nin cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

EŞİNDEN İNTİKAM ALMAK İÇİN KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRMÜŞ 

İddiaya göre, 10 gün önce cezaevinden tahliye olan M. A. G. eşinin boşanma isteğiyle karşılaştı. Eşinin kendisinden boşanmak istediğini öğrenen şahıs Sivas'ta ilköğretim öğrencisi 13 yaşındaki kayınbiraderi A. K.'yi okuldayken kaçırdı. A. K.'yi 2 gün boyunca Gümüşdere beldesinde bir ağılda saklayan M. A. G. eşini ikna edemeyince kayınbiraderini derede boğduktan sonra başını taşla ezerek öldürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :