Eski başkanlar buluştu!

Eski başkanlar buluştu!

Trabzonspor Kulübü'nde görev yapmış eski başkanlar, yönetim kurulu tarafından verilen yemekte bir araya geldi.

Trabzonspor Kulübü'nde görev yapmış eski başkanlar, yönetim kurulu tarafından verilen yemekte bir araya geldi.

Bir restoranda verilen yemeğe, daha önce görev yapmış başkanlardan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, kulüp onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Özkan Sümer, Ahmet Celal Ataman ile mevcut başkan Sadri Şener katıldı.

Yemekte Trabzon Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Volkan Canailoğlu, Emniyet Müdürü Feridun Boz, eski ve yeni yöneticilerin yanı sıra Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kılıç da yer aldı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, yaptığı konuşmada, Trabzonspor yönetim kurulunu böyle bir yemeği organize ettiği için kutladığını belirterek, ''Yönetim kurulu, her alanda olduğu gibi camiayı birleştirme konusunda da büyük işlere imza attı'' dedi.

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu kaydeden Özak, ''Bu gücü birleştirmek, bu tür toplantılarla olur. Trabzonspor'un birlik ve beraberlik içinde ulaşamayacağı başarı yoktur. Bu organizasyonları bundan sonra sık sık yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Özel uçakla Galatasaray maçını izlemek üzere Trabzon'a gelen kulüp onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise 10 yıla yakın bir sürenin ardından böyle kalabalık bir yönetici ve protokol topluluğunun arasında bulunmanın kendisi için büyük bir keyif ve zevk olduğunu ifade etti.

Yemeği organize eden yönetim kurulundaki kişilere teşekkür eden Yılmaz, ''Bunu bundan sonra sık sık yapacağız. Trabzonspor'un her zaman böyle katılıma, desteğe ve birlikteliğe ihtiyacı olmuştur ve olacaktır da. İnşallah hepimiz bir kişi gibi sımsıkı Trabzonspor'un arkasında olacağız. Bu bana büyük bir mutluluk verir, şimdi olduğu gibi verecektir de'' dedi.

Özkan Sümer ise Trabzonspor'un birlikten doğduğunu belirterek, ''Trabzonspor, bilgiyle gelişti, sevgiyle büyüdü. Tam bunu yitirdiği anlarda bir camia zaafı parçalanması yaşadığı gerçeği var. O yüzden gelecekteki ihtiyaçlarımızı iyi değerlendirmemiz gerekir. Aksi halde ne bugünümüz ne de gelecekteki yerimiz olabilir. O yüzden bu hatırlatma ve bu organizasyon çok güzeldi'' diye konuştu.

Kulüp başkanı Sadri Şener, konuşmaların ardından eski başkanlara birer plaket verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :