Eskişehir'de kablo çalıp kaçarken bir polisi yaralayan şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de kablo çalıp kaçarken bir polisi yaralayan şüpheli tutuklandı

Eskişehir'de, kablo hırsızlığına karışıp kaçarken bir polis memurunu silahla kolundan yaraladığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.İl...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, kablo hırsızlığına karışıp kaçarken bir polis memurunu silahla kolundan yaraladığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ile İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ve polis özel harekat ekiplerince gözaltına alınan şüpheli Arif Ö, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Eskişehir ve ilçelerindeki 21 ayrı kablo hırsızlığının zanlısı olduğu öğrenilen Arif Ö, çıkarıldığı hakimlikçe "hırsızlık" ve "taksirle yaralama" suçlarından tutuklandı.

Arif Ö. dün çalıntı kablo bulunan 61 KL 608 plakalı kamyonetle Eskişehir-Ankara kara yolunda JASAT ve polis ekiplerinden kaçmış, Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi'nde polis özel harekat ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda gözaltına alınmıştı.

Yakalanmadan önce elindeki tüfekle havaya ateş ederek bir polis memurunun kolundan hafif yaralanmasına neden olan Arif Ö'nün aracında yaklaşık 1 ton trafo kablosu ele geçirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.