ETÖ'cülerin gizli kasaları açıldı

ETÖ'cülerin gizli kasaları açıldı

Kemal Gürüz, Erhan Göksel, Hüseyin Buzoğlu ve Levent Göktaş'ın banka kasalarının incelendiği iddia edildi

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kemal Gürüz, Erhan Göksel, avukat Hüseyin Buzoğlu ve emekli albay Levent Göktaş'ın banka kasalarını incelediği öne sürüldü.

Soruşturmayı yürüten savcıların talimatı üzerine bir bankanın Ankara Güvenevler Şubesi'ne giden Ankara polisi, eski YÖK başkanı Kemal Gürüz, avukat Hüseyin Buzoğlu, emekli albay Levent Göktaş ve Verso Araştırma Şirketi Sahibi Erhan Göksel'e ait kişisel kasalarda arama yaptığı belirtildi.

ERHAN GÖKSEL'İN KASASINDA "ERGENEKON" SAYIMI

"Ergenekon" soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan araştırmacı Erhan Göksel'in, bir bankada bulunan kiralık kasasında sayım yapıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yapılan sayım, 5 saat sürdü. Özel bir bankanın Güvenevler Şubesinde gerçekleştirilen sayım sırasında banka görevlileri ile birlikte Erhan Göksel'in eşi Gülay Göksel ve avukatı da hazır bulundu. Polis ekiplerinin, Göksel'in bankadaki özel kasasından delil olarak herhangi bir şey almadığı öğrenildi. Özel kasaları aranan 4 ismin de Ergenekon soruşturması sırasında ifadeleri alınmıştı.

Etiketler :