Eto'o transferi için deli para!

Eto'o transferi için deli para!

Barcelona, ünlü oyuncu Samuel Eto'o'yu bırakmak istemiyor ama Manchester City tarihin en büyük teklifini yaptı bile!

İspanya'nın FC Barcelona Kulübü, Kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'yu İngiltere'nin Manchester City kulübüne gitmesi için ikna etmeye çalışıyor.

FC Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, bugün bir radyoya yaptığı açıklamada ''Eto'o, Manchester City'den olağanüstü büyük bir öneri aldı. Eğer kabul ederse dünyanın en fazla para ödenen futbolcusu olacak'' dedi. ''Eto'o kalmak istiyor ama bu tip bir öneriyi reddetmek çok zor'' diyen Laporta, İngiliz kulübünün ''felaket bir öneride bulunduğunu'' söyledi.

Eto'o'nun FC Barcelona'dan ayrılması durumunda yerine yeni bir futbolcu transfer edeceklerini belirten Laporta, David Villa ve Frank Ribery'nin isimlerini ön plana çıkardı. Katalan kulübünün başkanı, FC Bayern Münih'in Ribery'i satmak istemediğini belirterek, ''Real Madrid de biz de bu futbolcunun arkasındayız. Ama Bayern Münih'e büyük bir saygımız var. Eğer satmak istemezlerse, tartışmayacağız. Ribery bizim çok hoşumuza gidiyor ve Bayern Münih bunu biliyor. Eğer fikir değiştirirlerse biliyorlar ki bizi ilgilendiriyor'' diye konuştu.

Etiketler :