Evindeki son maçta zorlanmadı 2-0

Evindeki son maçta zorlanmadı 2-0

Beşiktaş, evindeki son karşılaşmaya çıktı. Manisa ile karşı karşıya gelen Kara Kartallar, taraftarlarının yüzünü güldürmek istiyordu, gecede üzücü bir olay da yaşandı...

BEŞİKTAŞ-MANİSASPOR: 2-0

Maç sona erdi. İnönü'deki son maçında Beşiktaş, zorlanmadı...

90+2. dakika: Manisaspor etkili geldi. Isaac'ın pasıyla ceza saahsı sağ çaprazında topla buluşan simpson'un vuruşunda top savunmadan döndü.

İnönü'de 2 dakika uzatma işaret edildi.

89. dakika: Manisaspor'da Dilaver sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

85. dakika: Beşiktaş atağında İsmail çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama savunma topa ayak koydu. Bu ikili mücadele sonrasında İsmail kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

 81. dakika: Düdükten sonra topa vuran Isaac, sarı kartla cezalandırıldı.

78. dakika: Manisaspor'da Hüseyin Tok yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

77. dakika: Manisaspor atağında Simpson yaklaşık 35 metreden şansını denedi ama top farklı şekilde üstten auta gitti.

75. dakika: Manisaspor'da Nizamettin çıktı, yerine Dilaver girdi.

74. dakika: Manisapsor'da Mehmet Nas çıktı, yerine Mehmet Güven girdi

72. dakika: Manisaspor için şanssız bir dakika. Sol kanatta topla buluşan Bobo'nun ön direğe yaptığı ortada, topu uzaklaştırmak isteyen Hüseyin Tok, topu kendi ağlarına gönderdi. 2-0

70. dakika: Beşiktaş aradığı golü buldu. Sol çaprazdan İsmail'in kale sahası önüne yaptığı ortada Nihat'ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0

69. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Tello'nun ceza sahası dışından plase vuruşunda top direğin dibinden auta gitti

67. dakika: Beşiktaş atağında Sağ köşeden Tello'nun ceza sahası dışına doğru yaptığı ortada Nihat'ın topun gelişine yaptığı vuruş Tello'ya geldi ama Tello ofsayt pozisyonunda.

65. dakika: Beşiktaş atağında sol çaprazdan Tello'nun ceza sahasına yaptığı ortada İlker çıkarak topu kontrol etti.

62. dakika: Organize gelişen Beşiktaş atağında Nihat ceza yayının hemen önünden nkaleye çok sert vurdu ama top yine savunmadan döndü.



59. dakika: Beşiktaş atağında Necip'in yaklaşık 35 metreden etkili vuruşunda top üstten auta gitti.

57. dakika: Manisaspor'da Simpson yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

55. dakika: Hızlı gelişen Manisaspor atağında Güven'in sol kanattan kale sahası önüne yaptığı ortada, kaleci Hakan topu kontrol etti.

52. dakika: Manisaspor gole çok yaklaştı. Nizamettin sol çaprazdan orta-şut karışımı bir vuruş yaptı, kaleci Hakan son anda topu kornere çelmeyi başardı.

49. dakika: Beşiktaş atağında Tello'nun ceza sahası dışından sert şutunda top savunmadan döndü.

 Beşiktaş'ta Sivok ve Tabata oyundan alındı, yerlerine İbrahim Üzülmez ve Ernst girdi.

İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

İlk yarı sona erdi. Maçta gol yok.

45+2. dakika:
Manisaspor atağında sağ çaprazdan Yiğit'in sert şutunda top yan ağlarda kaldı.

45. dakika: Rıdvan'ın sol fibula kemiğinde kırık olduğu öğrenildi..

Maçın 40. dakikasında Manisaspor'un Kanadalı oyuncusu Simpson ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalan genç oyuncunun sol ayak fibula kemiğinde kırık olduğu öğrenildi. Genç oyuncu, saha içinde yapılantedavisinin ardından hasteneye kaldırıldı. Rıdvan'ın sedyeyle ambülansa götürülürken gözyaşları içinde olduğu ve acı çektiği gözlendi.


44. dakika: Beşiktaş'ta sakatlanan Rıdvan oyundan alındı, yerine genç Atınç girdi.

42. dakika: Ani gelişen Manisaspor atağında Simpson kaleciyle karşı karşıya kaldı ama topa ayak koyan Fink, büyük tehlikeyi önledi

40. dakika: Manisaspor sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Eren'in arka direğe ortasında topdoğrudan dışarıya gitti.

35. dakika:
Beşiktaş yine kaçırdı. Necip'in pasıyla kale sahası önünde topla buluşan Nihat'ın yakın mesafeden vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

33. dakika: Beşiktaş tribünlerinde bulunan Pascal Nouma, taraftarları coşturuyor.

31. dakika: Beşiktaş bu kez Nihat'la gole çok yaklaştı. Bobo sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Nihat altıpas önünde müsait pozisyonda yükseldi uzak köşeye doğru kafayı vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.



29. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sol kanattan kale sahası önüne yapılan ortada, Fink vuruşunu yaptı ama üst direğe çarpan top auta gitti.

28. dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas Nas savunmanın arkasına uzun bir pas attı ama İsaac'ın için hızlı bir top. Kaleci Hakan topu kontrol etti.

26. dakika: Beşiktaş sol kanattan etkili olmaya çalışıyor. Tabata'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan İsmail'in kavisli ortasında, kaleci İlker iki hamlede topun sahibi oldu.

23. dakika: Organize gelişen Beşiktaş atağında İsmail kale önüne ortasını yaptı ama Nihat Kahveci ofsayta yakalandı.

21. dakika: Beşiktaş atağında Nihat'ın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

18. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Sol kanattan İsmail'in arka direğe yaptığı ortada, Bobo'nun kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

15. dakika: Manisaspor'da Eren yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

14. dakika: Beşiktaş, tehlikeli olabilecek bir yerden serbest vuruş kazandı. Nihat kale içine ortasını yaptı, kafalardan seken topukaleci İlker uzaklaştırdı.

12. dakika: Sağ köşeden kullanılan kornerde, Nihat'ın kavisli ortasında Sivok'un kafa vuruşunda kaleci İlker topun sahibi oldu.

7. dakika: Manisaspor atağında Simpson soldan çalımlarla ceza sahasına girmek istedi ama Beşiktaş sdavunması topa ayak koydu.

5. dakika: Beşiktaş atağında Fink sol kanata doğru topukla pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

2. dakika: Beşiktaş atağında İsmail savunmanın arkasına uzun bir pas attı ama topa hareketlenen Necip ofsayta yakalandı.

Maça Beşiktaş başladı.

Manisaspor maçının kadrosunu belirleyen teknik direktör Mustafa Denizli, olası bir taraftar tepkisine önlem almak için Serdar Özkan'ı kadroya almadı.

İŞTE MAÇIN 11'LERİ

STAT
: İnönü
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Bülent Gökçü, İsmail Köse
 
BEŞİKTAŞ: Hakan, Rıdvan, Sivok, İbrahim Toraman, İsmail, Necip, Fink, Nihat, Tabata, Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
 
MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Hüseyin, Burak, Eren, Güven, Yiğit, Mehmet Nas, Nizamettin, Simpson, Isaac
TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal

Etiketler :