Evladın mutluluğu ölüm getirdi

Evladın mutluluğu ölüm getirdi

Engelli oğlunun evleneceğine inanamayan anne fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Çiftin nikahı kıyıldıktan bir gün sonra anne yaşamını yitirdi.

Kanal 7 ekranlarında her hafta bir çifti evlendiren Mahmut Tuncer Show’da geçtiğimiz hafta sonu tam bir aile dramı yaşandı. Engelli Mehmet Ağmaz ile Ayşe Küpeli evlenmek için programa konuk oldular. Mehmet Ağmaz’ın annesi hazırlıklar sırasında yaşadığı mutluluğun heyecanına dayanamayıp beyin kanaması geçirdi. Çift evlendikten bir gün sonra anne hastanede yaşamını yitirdi.

MUTLULUĞA DAYANAMADI

6 aylıkken geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüyemeyen Mehmet Ağmaz’ın annesi Emine Ağmaz, evlilik hazırlıklarını izlerken beyin kanaması geçirdi.

Program günü gelin adayı Ayşe Küpeli kuaförde hazırlanırken, damadın annesi Emine Ağmaz “Oğluma bu mutluluğu nasip ettin bu günleri bize gösterdin sağol kızım” dedikten sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Emine Ağmaz’ın beyin kanaması geçirdiği bildirildi. Kanal 7’de ekrana gelen Mahmut Tuncer Show yapımcıları ve programda evlenen çift ortak kararla programa çıktı. Mahmut Tuncer “Çok üzgünüz, aslında programı yapmayabilirdik. Daha önce üç kere felç geçirmiş. Bugün de heyecanlanıp felç geçirdi. İnşallah iyi olacak.” dedi.

Daha önce de üç kez felç geçirdiği ve iyileştiği bildirilen Emine Ağmaz’ın durumuna göre programa devam edilip edilmeyeceğini söyleyen Mahmut Tuncer, program ekibinden birinin durumu takip ettiğini söyledi.

DAMAT BAYILDI

Yayın sırasında damat Mehmet Ağmaz fenalaşarak baygınlık geçirdi. Mahmut Tuncer, ‘sağlıklı bir haber gelinceye kadar gelin ve damadı stüdyoya almayacağım’ dedi.

İlerleyen saatlerde anne Emine Ağmaz’ın yoğun bakımda yattığı bilgisi geldi. Cumartesi günü nikah canlı yayında kıyıldıktan sonra hastaneye giden çift anneyi gördü. Pazar günü akşamüzeri anne Ağmaz yaşamını yitirdi.

AŞKLARININ ÖNÜNE HİÇBİR ŞEY GEÇEMEDİ

Mehmet Ağmaz 6 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle yürüyemiyordu. Engellilere kurs veren Ayşe Küpeli ile bir kursta tanışan Mehmet Ağmaz arasında kısa sürede bir aşk filizlendi. Birbirlerini seven çift evlilik kararı verdi ancak Ayşe Küpeli’nin annesi buna karşı çıktı. Ancak çift kararından vazgeçmeyerek Mahmut Tuncer Show’da evlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.