Evlilik dışı ilişki istiyorum !

Evlilik dışı ilişki istiyorum !

Ben evliyim, çocuğum var, sohbetlere gidiyorum, evlilik dışı ilişki isteğim var kafamda.

Ben evliyim, çocuğum var, sohbetlere gidiyorum, evlilik dışı ilişki isteğim var kafamda. Bana sıra dışı farklı bir yol gösterin! (Rumuz: Uludağ)

Mehmed Paksu'nun cevabı...

Böyle bir şeyi nasıl düşünebilirsiniz? Nasıl aklınızdan geçirebilirsiniz? Kendinizi böyle yola nasıl yakıştırabilirsiniz?

Şeytan insanın aklına bu tür düşünceleri getirebilir? O yanlışları size tatlı ve cazip gösterebilir. Hatta arzu ve isteğinizi iyice kamçılayabilir.

Fakat siz buna nasıl hak verebilirsiniz? Bunu nasıl normal bir şey gibi görebilirsiniz? Yanlışlığı, kötülüğü, pisliği bu kadar açık olan bir şeye nasıl bir eğilim gösterebilirsiniz?

Böyle bir yanlışa adım attığınızda geri dönüşünüz mümkün mü? İnanan bir insan olarak hangi kutsalınızı korumak zorundasınız? Sizi siz yapan hangi değerleri kirletmeyeceksiniz?

Öncelikle dininizi ve namusunuzu, imanınızı ve iffetinizi değil mi? İman ve iffet yaralanınca, şeref ve izzetiniz lekelenince üzerinde titreyeceğiniz başka neleriniz kalır ki?

Niye iffette bir Yusuf olmayasınız?

Sizi her an gören, ne yaptığınızdan haberdar olan Allah'tan nasıl saklanabileceksiniz? Neden bir Yusuf (a.s.) olmayasınız? Yusuf'lar ne gün için vardır? Kur'ân Yusuf kıssasını bir hikâye olsun diye mi anlatıyor?

Kendisine yapılan o çirkin teklife, "Allah korusun, Allah'tan korkarım" derken, nasıl imanını dile getirmişse, siz niye böyle bir şey düşünmüyorsanız da kendinizi ateşe atıyor, göz göre göre "iffet mahrumu" olmaya yöneliyorsunuz?

Böyle bir çirkinliğe bulaştığınızda ölünceye kadar çekeceğiniz vicdan azabını düşünebiliyor musunuz? Yüzlerce, binlerce tövbe etseniz bile, zehirli bir bal hükmündeki o günahlar kalbinizi kanatmayacak mı, ruhunuzu cendereye sokmayacak mı, her namaza duruşunuzda o manzarayı şeytan gözünüzün önüne getirmeyecek mi? Ondan sonra Allah'ın huzuruna rahat çıkabilecek misiniz?

Bir defa kendinizle barışık olmayacak, kendinizi affetmeyecek, kendinizden utanacak, kendinize kahredeceksiniz, defolu bir zihin bulanıklığı içinde hayatınızı, geleceğinizi ve en önemlisi cennetinizi karartacaksınız.

Bir mü'min canı kadar, aklı kadar iffetini korur, kendi karakterini canlı tutar, temiz bir ruhla hayatta kalmaya çalışır. Bu gaye için yaşar, kabir ötesine de bu inançla geçer.

Etiketler :