Eyüp, yeni bir silüete kavuşacak

Eyüp, yeni bir silüete kavuşacak

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Sultan ve çevresinin altyapısının muhteşem bir silüete kavuşacağını söyledi.

 

Eyüp ilçesindeki esnaflar, Başkan İsmail Kavuncu'yu makamında ziyaret ederek, sorunlarını ve isteklerini bildiriyor. İlçedeki esnaflarla tek tek yerinde görüşen Başkan Kavuncu, bu kez esnafları makamında ağırlıyor. Başkan Kavuncu'nun bugünkü konukları, Eyüp Merkez ve Fahri Korutürk Caddesi esnaflarıydı.

YaklaşanRamazanayıyla ilgili Başkan'a isteklerini ileten Eyüp Merkez ve Fahri Korutürk Caddesi esnafları, yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının Ramazan ayına yetiştirilmesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Eyüp Sultan Camii'ne Ramazan ayında binlerce kişinin ziyarete geldiğini belirten Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise, bölgeye gelen konukların en güzel şekilde ağırlanması gerektiğini söyledi. Başkan, "Ramazan ayında tüm mahallelerimizde ve Cülus yolunda binlerce kişinin katılacağı toplu açık hava iftarları düzenleyeceğiz. Esnaflarımızdan ricamız elimizden gelen tüm imkanları bu konuklarımızın memnuniyeti için kullanmaları." dedi.

Fahri Korutürk Caddesi'ndeki yapım çalışmalarının en kısa zamanda bitirileceğini belirten Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Fahri Korutürk Caddesi Eyüp Sultan'ımıza layık tarihi değerleri korunan, çağdaş kent kimliğine uygun, gelen konuklarımızı en güzel şekilde ağırlayacağımız bir cadde olacak. Yaptırdığımız anketlerle esnafımızın isteği, beklentileri doğrultusunda proje yapım çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımız ve esnafımıza, bu çalışmalar sırasında gösterdikleri özveri ve sabır için teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan sonrası Eyüp Sultan Camii çevresindeki zemin taşlarının değişimi çalışmalarımıza başlayacağız. Eyüp Sultan ve çevresi altyapısı, aydınlatma sistemleri, zemin döşemeleri, çevredeki tabelaları, Üçgen Ada bölgesindeki sağlıklaştırması yapılmış tarihi yapılarıyla muhteşem bir silüete kavuşacak"


Etiketler :