Eyüp'te silahlı saldırı: 3 ölü

Eyüp'te silahlı saldırı: 3 ölü

Eyüp'te, aynı otomobilde bulunan 4 kişi silahlı saldırıya uğradı. Olayda 3 kişi yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Alibeyköy Gaziosmanpaşa Caddesi Yunus Emre Parkı yanında dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, içerisinde 4 kişi bulunan ve park halindeki 34 DD 5726 plakalı otomobilin yanına gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, otomobildekilere kurşun yağdırdı. Araçta bulunan Bilal Ersin (23), Ali Uğur (29) ve Beytullah Sarı vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Aynı otomobilde bulunan Erhan Karakuş ise kaçmayı başardı. Silah seslerin duyan vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, vatandaşların yardımıyla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beytullah Sarı, yapılan ilk müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bilal Ersin, Ali Uğur ve Beytullah Sarı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobilde ve olay yerinde detaylı delil çalışması yaptı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan, öldürülen Bilal Ersin'in amcasının oğlu Murat Ersin'in de birkaç gün önce silahlı saldırıya uğradığı ve ağır yaralandığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

(CİHAN)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.