Ezana zor alışan teknik adam

Ezana zor alışan teknik adam

Onun için silah tam bir tutku... Sadece onun değil, o bölge silahlarıyla ünlü... 25 tane silahı olan futbolcuyu teknik direktörü açıkladı.

BELÇİKALI teknik direktör Hugo Broos Trabzonspor'la ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Egemen Korkmaz'ın da 25 silahı olduğunu söyledi.

Broos, Belçika’nın en yüksek trajlı gazetesi HLN’ye yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da teknik direktör olarak çalışmanın çok zor olduğunu belirterek, “Trabzonspor 21 yıl içerisinde 23 yabancı antrenör ile çalışmış. Trabzonspor’da yabancı teknik direktör olarak 1 yılı tamamlamak büyük bir başarı.


Trabzonspor, teknik direktörleri gönderirken çok duygusal karar veriyor ve uyguluyor. Bu bakımdan Trabzonspor için tam bir yabancı antrenör mezarlığı diyebiliriz” diye konuştu.


EZANA ZOR ALIŞMIŞ


Teknik adam, kulüp içerisinde kendisine karşı istifa etmesi yönünde ciddi bir baskının olduğunu hissettiğini ifade etti. “Bu baskının sesleri yükseliyor ve Türk medyası da bana karşı olumsuz haberler üretiyor” diyen Bross, Trabzon’un çok şirin bir kent olduğuna dikkat çekerek, “Ben de ilk geldiğimde günde 5 kez ezan okunmasına alışmakta zorluk çektim.


EGEMEN'İN 25 SİLAHI VAR


Halen sabah 5’te okunan ezanın sesine uyanıyorum. Araba kullanırken de özellikle yeşil ışıkta geçerken çok dikkatli oluyorum. Çünkü burada herkes kırmızı ışıkta geçmeye alışkın. Trabzonluların milliyetçiliğinin yanında en büyük tutkuları silah.

Ne zaman bir silah mağazasının önünden geçsem aklıma hep Egemen Korkmaz geliyor. Çünkü Egemen’in 25 silahı var” dedi.

Etiketler :