F-16 pilotu ölümden döndü

F-16 pilotu ölümden döndü

İSTANBUL’da dün gece etkisini artıran sağanak yağmur, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde bir ağacın devrilmesine neden oldu.

Ağacın altında kalan araçtaki pilot teğmen ölümden döndü, otomobilde büyük hasar meydana geldi.

 

Olay saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Ankara’da Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan Teğmen H.T. izin alarak İstanbul’da bulunan dayısının yanına geldi. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla buluşan teğmen, gece saatlerinde arkadaşını, görev yaptığı hastane olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne getirdi. Arkadaşı otomobilden inen teğmen H.T. kontağı kapattıktan sonra büyük bir gürültüyle sarsıldı. Deprem olduğunu zanneden teğmen, otomobilin ön camından giren ağaç dalları nedeniyle büyük şok yaşadı. Ölümden saniyelerle kurtulan teğmen otomobilin diğer kapısından indi.

 

İstanbul’da birkaç gündür devam eden yağmur nedeniyle ikiye bölündüğü belirtilen ağacın otomobilin üzerinden kaldırılması için itfaiye ekiplerine haber verildi. Ancak karanlık nedeniyle çalışmaları sağlıklı yürütemeyen itfaiye ekipleri sabah saatlerinde tekrar hastaneye gelerek ağacı otomobilin üzerinden kaldırma çalışmalarına başladı.

 

Teğmen ve arkadaşının sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Teğmen H.T. görevi nedeniyle gazetecilerle konuşmazken dayısı Süleyman Sarıgül, yeğeninin saniyelerle kurtulduğunu belirterek, ’Allah’tan ağaca çok yanaşmamış. Dalları gelmiş sadece. Yeğenimin durumu çok iyi’ diye konuştu. 

 

DHA

 

Etiketler :