F.Bahçe'de Aragones dönemi kapandı

F.Bahçe'de Aragones dönemi kapandı

Türkiye Kupası Finali'nde Beşiktaş'a farklı yenilen Fenerbahçe'de yönetim teknik direktör Aragones ile yollarını ayırma kararı aldı.

Bir önceki sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan Fenerbahçe, Aragones yönetiminde 1. turdaki grubu galibiyet alamadan 2 puanla son sırada tamamlayarak ilk turdan öteye gidemedi. Ligde özellikle deplasman maçlarında alınan mağlubiyetlerle haftalar geçtikçe kan kaybeden sarı-lacivertliler, son 5 haftaya girildiğinde havlu attı.

Son olarak Fortis Türkiye Kupası'nı da finalde ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertli takımda, yönetim Aragones'in biletini kesme kararı aldı. Çok arzu edilen ve 27 yıldır özlemi duyulan kupa da elden uçunca, bu başarısızlığın ardından yönetim yeni arayışlara başladı.

Beşiktaş yenilgisi bardağı taşıran son damla olurken, bu hezimetin kongreye 1 hafta kalaya denk gelmesi de yönetimin çalışmalarını hızlandırdı. Bu akşam toplanan Sarı-Lacivertliler İspanyol hocanın sözleşmesinin feshi konusundaki ayrıntıları konuşup, önümüzdeki sezonun planını yapıyor.

Fenerbahçe yönetimi bu akşamki toplantıda Teknik Direktör Aragones ile yolları ayırma kararı aldı.
 
Ayrıntılar geliyor...

Etiketler :