F.Bahçe'de ön plana çıkan iki isim!

F.Bahçe'de ön plana çıkan iki isim!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yerine arayışlar başladı. Sarı-lacivertlileri daha önce şampiyon yapan Mustafa Denizli ve halen Eskişehirspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın isimleri ön plana çıktı.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın ani ayrılışının yankıları sürerken yönetim kurulu hızla teknik direktör arayışına başladı.

Sarı-lacivertlilerde 3 sezon teknik direktörlük ve 1 sezon sportif direktörlük görevini sürdüren Kocaman'ın istifası büyük süprizle karşılandı. Ancak kulüp bir an önce yeni bir teknik adamı takımın başına getirmenin hesaplarını yapıyor.

Şu ana kadar yeni teknik adamın yerli ya da yabancı olması konusunda net bir karar alınmadı. Ancak yönetim kurulu, yerli teknik adam seçenekleri arasından iki ismi ön plana çıkartmış durumda...

2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyan ilk yerli teknik adam olan ve bu sezon Çaykur Rizespor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkartan Mustafa Denizli ile Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aykut Kocaman'dan boşalan koltuk için en güçlü adaylar...

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun, başkan Aziz Yıldırım önderliğinde teknik direktör konusunda zaman kaybetmeden karara varması bekleniyor.

RUMEN BASINI 'LUCESCU'DEDİ

Rumen sitesinde yer alan haberde, Shakhtar Donetsk'in başında bulunan teknik direktörün geçmişte önemli başarılar yaşadığı Türkiye'ye dönme fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

Haberde yer alan en çarpıcı iddialardan biri de Aziz Yıldırım'ın Rumen teknik adama istediği kadroyu oluşturması için 200 milyon Euro'luk bütçe ayıracağı şeklinde. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.