F.Bahçe'yi G.Saray taktiği ile vuracaklar

F.Bahçe'yi G.Saray taktiği ile vuracaklar

Trabzonsporlu futbolcular Galatasaray maçında olduğu gibi Fenerbahçe mücadelesine de aynı takdiği uygulayacak..

Bordo-Mavililer'in kurmayları, Galatasaray maçında olduğu gibi Fenerbahçe mücadelesine de çok hızlı, erken gol için ve orta sahada büyük baskıyla başlayacak. Güneş'in kilit oyuncuları ise Colman ve Olcan olacak.


Trabzonspor'da kritik Fenerbahçe maçı öncesinde teknik heyetin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Avni Aker taktiği de yavaş yavaş şekillendi... Buna göre Bordo-Mavililer, Fenerbahçe karşısında da tıpkı Galatasaray maçında olduğu gibi sahaya yayılacak ve sistemi de aynı olacak. Yani, Karadeniz temsilcisi erken gol için saldıracak, orta alanda rakibine göz açtırmayacak. Presle rakibini hataya zorlayıp oyun kurmasına izin vermeyecek olan Fırtına'da Şenol Güneş'in en çok güvendiği ve sisteminde kilit değer verdiği futbolcular ise Colman ve Olcan olacak. Hem orta alanda hem de hücumda organizasyonu üstlenecek olan ikili, Burak Yılmaz'ı besleyecek. Fenerbahçe'nin son maç kasetleri üzerinde çalışan Güneş'in önümüzdeki günlerde geçilecek taktik provada edindiği izlenimleri futbolcularıyla paylaşacağı kaydedildi.

 

Halil de hazır
Son haftalarda zaman zaman kendisine ilk 11'de yer bulamayan Halil Altıntop, idmanlardaki formuyla her an göreve hazır olduğunu teknik heyete gösterdi. Tecrübeli oyuncunun bu durumu Şenol Güneş'i oldukça sevindirirken, milli futbolcunun Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.